Cum s-a prezentat Mihai Pascu la semnarea controlului judiciar. Reacția tatălui șoferului drogat când s-a întâlnit cu jurnaliștiiTatăl lui Vlad Pascu a atras din nou atenția publicului, după ce, marti dimineață, acesta s-a prezentat la Sectia 2 de Poliție din Capitală pentru a semna în cadrul măsurii controlului judiciar. Ce comportament a avut acesta față de presă, la scurt timp după ce a lovit doi cameramani cu scuterul? Comportamentul său neadecvat a fost surprins de camerele de filmat, iar imaginile au stârnit o nouă revoltă în rândul românilor.

Mihai Pascu a manifestat din nou un comportament urât față de jurnaliști

Tatăl lui Vlad Pascu, Mihai Pascu, continuă să fie în centrul atenției publicului din cauza comportamentului său neadecvat, care a complicat și mai mult situația sa în cadrul măsurii controlului judiciar. Marti dimineață, acesta s-a prezentat la Sectia 2 de Poliție din Capitală, respectând astfel obligația de a semna în registrul controlului judiciar, impusă în urma descoperirii de arme și muniție la una dintre locuințele sale.

Mihai Pascu s-a prezentat într-o costumație sport, cu un aer degajat, relaxat, încercând să evite contactul cu presa. Mai mult, acesta pare că s-a strecurat printre jurnaliști, refuzând vehement să facă orice declarație.

Pe lângă deținerea de arme fără documente, problemele cu legea al lui Mihai Pascu s-au tensionat și mai tare, săptămâna trecută, atunci când, la ieșirea de la audierile de la Direcția de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), a lovit cu scuterul doi jurnaliști. Ca urmare, acum este cercetat și pentru vatamare corporala, adăugând o nouă acuzație la dosarul său.

Tatăl lui Vlad Pascu, acuzat de Miruna Pascu pentru rele comportamente față de fiul său

Noi dezvăluiri șocante în cazul Mirunei Pascu și a relației sale tensionate cu fostul soț, Mihai Pascu, au ieșit la iveală în urma interceptărilor din referatul DIICOT. Aceste interceptări sunt parte a probei care susține solicitarea de arestare a Mirunei Pascu, acuzată de șantajarea unui martor în cazul lui Vlad Pascu.

În conținutul interceptărilor, Miruna Pascu pare să arunce întreaga vină pentru situația actuală a fiului său, Vlad Pascu, asupra tatălui, Mihai Pascu. Într-una din discuții, Miruna îi reproșează lui Vlad.

„Deci este… eu nu am crezut că tu poți vreodată, în viața ta, dar probabil că… na… e destinul tău și al lui tac-tu să vă însoțiți cu proști. Ca și ăla, numai de proști îi place să fie înconjurat. Ca să-l pupe-n cur.”, îi spune aceasta fiului său.

Dialogul dintre cei doi subliniază o dinamică tensionată în familia Pascu, fiind evidentă o relație dificilă dintre Miruna și fostul soț, Mihai Pascu.
Femeia continuă să își exprime frustrarea și dezamăgirea în legătură cu comportamentul fostului soț, afirmând că Vlad a suferit o traumă din cauza modului în care a fost crescut.

„Tu ești un copil care a trăit o traumă. Ai trăit-o din momentul în care…

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema