Cum reușește Andreea Bălan să treacă peste orice obstacol. Ce mărturisiri a făcut vedeta


Andreea Bălan se declară o mamă fericită și o femeie împlinită prin cariera pe care o are. Ea și George Burcea au divorțat la scurt timp după ce s-au căsătorit. Andreea Bălan și George Burcea au împreună două fetițe, iar actorul s-a luptat mult timp pentru a avea custodie comună. Recent, Andreea Bălan a povestit cum reușește să treacă peste orice obstacol.

Cum reușește Andreea Bălan să treacă peste orice obstacol.

Deși a trecut prin mai multe perioade grele, Andreea Bălan nu s-a dat niciodată bătută. Fanii o încurajează și o admiră pentru tăria cu care trece prin viață peste obstacole, atât în viața privată, cât și în carieră. Iată cum reușește Andreea să le facă față!

Andreea Bălan despre obstacolele din carieră: „Eu sunt o femeie care a rezistat într-o industrie a bărbaților”

„Cu toții greșim când suntem tineri și trebuie să fi așezat și calm. Mai ales, în industria noastră e greu. Eu sunt o femeie care a rezistat într-o industrie a bărbaților. Eu nu am manager, ma manageriez singură, sunt propriul meu manager. Dar, evident, am avut diferite colaborări pe partea aceasta. Este o industrie a bărbaților condusă de bărbați și ca să reziști peste două decenii e o performanță”, a declarat Andreea Bălan, pentru spynews.ro

Andreea Bălan e o mamă împlinită. Își iubește fetițele mai mult decât orice

Andreea Bălan s-a declarat în repetate rânduri o femei împlinită. Cel mai greu pentru ea a fost să stea departe de fetițele ei o lungă perioadă de timp.

„Mi-a fost foarte greu fără ele, de fapt acesta a fost lucrul cel mai greu din America Express, să stau fără ele mult timp. Revederea a fost extraordinară, iar acum petrec cât mai mult timp cu ele, tocmai ca să compensez că a trecut atât de mult timp. Eu le las să facă ce vor pentru că acum e vârsta cea mai frumoasă, se zice că ai copil mic până la patru ani, dupaia nu mai e copil mic, începe să crească”, a povestit Andreea, potivit aceleiași surse.

Citeste continuarea pe redactia.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

5 Siropuri de tuse care ameliorează gâtul iritat și reduc tusea seacă ori productivă

Urmatoarea stire

Alegeri Italia: Alianța De Extremă Dreapta, Condusă De Giorgia Meloni, Câștigă Alegerile Parlamentare, Arată Exit-poll-urile

Stiri pe aceeasi tema