Cum o cheamă, de fapt, pe Mihaela Rădulescu. Nimeni nu i-a spus vreodată aşa la TV, numele e neaşteptatÎn ciuda faptului că este una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul de la noi din țară și ți-a petrecut o mare parte din viață sub lumina reflectoarelor, există un detaliu important despre ea pe care puțini îl cunosc. Cum o cheamă, de fapt, pe Mihaela Rădulescu. Nimeni nu i-a spus vreodată aşa la TV!

Cum o cheamă, de fapt, pe Mihaela Rădulescu

Puțini ar bănui că mai există prea multe detalii rămase un mister în ceea ce o privește pe Mihaela Rădulescu. Este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. Sinceră, mereu asumată, vedeta nu s-a ferit să ofere lămuriri, chiar și când întrebările nu erau cele mai comode.

Ceea ce puțini știu este că Mihaela Rădulescu mai are un nume. Nimeni nu i-a spus așa niciodată la TV. Vedeta l-a primit în urma unui proces ce a durat aproape doi ani și pentru care s-a pregătit intens. Totul, pentru fiul ei.

Prezentatoarea a fost căsătorită timp de zece ani cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, relație din care a rezultat un copil, Ayan. Pentru ca fiul ei să primească statutul de evreu, Mihaela Rădulescu s-a convertit de la religia ortodoxă la iudaism. La finalul acestui drum, la botez, a primit numele Judith. Trebuie precizat că acest prenume nu este trecut în niciun document oficial.

„Nu contează religia. Am făcut aceasta pentru a-i oferi fiului meu statutul de evreu, pe care nu-l putea căpăta decât prin trecerea mea la religia mozaică. Pentru acest lucru mi-am depus un dosar în urmă cu doi ani, am urmat niște cursuri și abia în acest an am dat examenul, care a fost foarte greu. Am învățat să vorbesc ebraică. Cu scrisul e mai greu…Am decis ca eu să-l învăț limba română pe Ayan, iar Elan, ebraică”, relata Mihaela Rădulescu în anul 2004.

Te-ar putea interesa și: Prima poză cu Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu. Imaginea cu cele două de care puţini ştiu: cât de apropiate erau

„Nu vreau să sufăr!”

După divorțul de afacerist, Mihaela Rădulescu și-a regăsit fericirea alături de Felix Baumgartner. Cu toate că relația lor este una solidă și fericită, nu au planuri să se căsătorească.

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața.

Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă, locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult. Asta mă ajută, că nu spăl, nu fac de mâncare. Iar Felix… el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene. În rest, avem o relație perfectă. Chiar…

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Bulă, pact cu Bubulina. Râzi cu lacrimi

Urmatoarea stire

Cod galben de inundații pe râuri din 15 județe din țară, valabil până la miezul nopții

Stiri pe aceeasi tema