Cum erau furați clienții la o benzinărie din Prahova. Firma, amendată de ANPC pentru șmecheria de la pompă VIDEOMai mulți șoferi care au alimentat de la o benzinărie din Prahova au observat o eroare la pompele de carburanți, așa că au anunțat ANPC pentru a dispune măsurile necesare, după ce și-au dat seama că erau taxați nejustificat.

Eroare la o pompă RBC. FOTO observatorulph.ro

Este vorba de o stație RBC de pe DN 1A, din Boldești Scăeni. Mai exact, pompa înregistra un consum de 2,28 lei în momentul când era ridicat pistolul de motorină, fără ca măcar să înceapă alimentarea efectivă.

Protecția Consumatorului a efectuat un control în urma căruia stația de carburanți a fost amendată, potrivit observatorulph.ro.

Sursa video: observatorulph.ro

„Pompele cu afișaj eronat (pompe de motorină) au fost oprite temporar din uz până la remedierea deficiențelor, iar operatorul economic a fost sancționat contravențional conform prevederilor legale”, a fost răspunsul ANPC către sursa citată.

Amenda pe care a primit-o…

Citeste continuarea pe adevarul.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

O posibilă transformare a NATO 

Candidatura bizară  la comanda NATO a președintelui Klaus Iohannis, împotriva majorității, nu a ridicat semne de întrebare, altele…