Cum e să creezi povești prin fotografii și călătorii? Cosmin Sovan: „Nu de puține ori m-am trezit cu lacrimi în ochi în timpul momentelor mai emoționante din timpul unui eveniment”

Cosmin Sovan este fotograf, călător și visător de meserie. Deși născut și crescut în Botoșani, în Iași, după „escapada” liceală, și-a construit majoritatea dorințelor atât personale, cât și profesionale ce s-au sporit odată cu încrederea în propria persoană. Aparatul foto îi este unul dintre cei mai fideli aliați, dar nu mai devotat decât Kenny, câinele său. Nu am îndrăznit să îl pun să facă vreo ierarhie și să-mi mărturisească cine cântărește în inima sa mai mult. Nici nu cred că aș fi primit un răspuns pe loc, dar cert e că se simte întregit cu viața pe care o are. Și-o trăiește în acord cu o valoare după care mulți dintre noi tânjim: libertatea.

A înțeles că nu ea îl trăiește, ci el trăiește viața. După lungi negocieri, și-a permis să activeze de anul acesta doar într-un domeniu. Cu timpul liber stă de vorbă mai mult după această decizie înțeleaptă. Și-a deschis ochii, brațele, inima…

Citeste continuarea pe life.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema