Cum arată „palatul” în care locuiesc Meghan Markle și Prințul Harry. Casa a costat 14 milioane de dolari și au făcut orice ca s-o aibă

Cum arată „palatul” în care locuiesc Meghan Markle și Prințul Harry. Casa a costat 14 milioane de dolari și au făcut orice ca s-o aibă, spunea fosta actriță într-un interviu. Imagini din locuința de vis a ducilor de Sussex.

Cum arată „palatul” în care locuiesc Meghan Markle și Prințul Harry

Prințul Harry și Meghan Markle locuiesc într-o casă de vis, care a costat nu mai puțin de 14 milioane de dolari. Ducii de Sussex s-au mutat în casa lor din Montecito în iunie 2020. Fosta actriță spunea, într-un interviu, că s-au îndrăgostit imediat de proprietate. Au scos din „buzunar” 14 milioane de dolari pentru a se stabili acolo. Se poate spune că este un adevărat palat, căci este imens. De la camerele uriașe, până la locul de joacă pentru cei doi copii ai cuplului.

Am făcut tot ce am putut pentru a obține această casă”, a spus Meghan pentru The Cut. „Pentru că intri și simți… Bucurie. Și expiri. Și calm. Este vindecare. Te simți liber.”, a adăugata soția Prințului Harry.

Este de înțeles de ce ducesa de Sussex este atât de încântată de casa în care stau. Asta pentru că cei doi dispun de spa și un teren de tenis, o piscină în aer liber și chiar un loc de joacă privat pentru copiii lor, Archie și Lilibet.

Casa Ducilor de Sussex are o grădină imensă

Cuplul a ales să adauge și obiecte dragi, cum ar fi un pian oferit cadou de către Tyler Perry și lumânări cu apă de trandafiri pentru a parfuma fiecare cameră. Cel mai probabil nu există fotografii publice cu dormitorul Prințului Harry și al lui Meghan, însă se pare că suita cuplului are patru zone separate: o terasă în aer liber, dormitor, o baie privată și un dressing. Dormitorul matrimonial are un pat mare cu două noptiere asortate pe fiecare parte și o mini canapea, în timp ce baia are o cadă albă, o singură chiuvetă, un duș și o cabină separată cu toaletă.

Cât despre spațiul exterior, dormitorul are deschidere spre o terasă, unde Meghan și Prințul Harry au două fotolii albe, o canapea asortată și o masă din lemn. Grădina are 7,38 de acri și conacul este înconjurat de copaci, inclusiv pini și chiparoși. Se crede că Prințul Harry a plantat mai multe plante nu-mă-uita în memoria mamei sale, Prințesa Diana, pentru că acestea erau florile ei preferate. Bucătăria este una imensă, cu o mobilă spectaculoasă. Nu avea cum să ipsească și o zonă de relaxare cu o masă de biliard, una de poker și alate jocuri.

Citeste continuarea pe redactia.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Microbuz răsturnat în Bihor. Șase persoane au fost rănite

Urmatoarea stire

Gabriela Cristea, părăsită de Tavi Clonda pentru o altă femeie. Cine e? Anunț trist după aproape 10 ani de relație

Stiri pe aceeasi tema

Pele, la a 82-a aniversare | AUDIO

Legenda fotbalului mondial – Pele – aniversează 82 de ani. Câștigător a trei Cupe Mondiale, fostul fotbalist brazilian,…