Cum arată mașina care i-a înnebunit pe inspectorii RAR. „Bijuteria” n-a mai fost condusă de 4 deceniiUn român i-a lăsat mască pe inspectorii RAR! Și-a cumpărat o mașină din Elveția și a adus-o în România, să fie verificată. Este vorba despre un autoturism în ediție limitată, care i-a impresionat pe toți. 

Un român i-a lăsat cu gura căscată pe inspectorii de la Registrul Auto Român din Vrancea. Și-a cumpărat o mașină de colecție din Elveția și a venit cu ea în România, la verificare și pentru eliberarea Cărții de Identitate a Vehiculului. Este vorba despre un Renault 12 Sinpar, produs în 1974, un autoturism ediție limitată. Vehiculul arată mai mult precum o Dacia 1300, însă este doar o iluzie optică. Versiunea berlină a acesteia a fost mai puțin cunoscută, fiind fabricată într-un număr limitat, spun cunoscătorii.

CITEȘTE ȘI: MAȘINA CARE I-A ÎNNEBUNIT PE CEI DE LA RAR. I-AU FĂCUT POZE DUPĂ CE S-AU MINUNAT. „NU ȘTIM DACĂ ARE KILOMETRI REALI”

„De la distanță ar putea fi confundat ușor cu o Dacia 1300, dar maneta suplimentară de lângă schimbătorul de viteze și inscripția “4×4” spulberă iluzia optică: în fotografii este un Renault 12 Sinpar, fabricat în 1974.

Dacă versiunea break a avut rezultate notabile în Raliul Côte d’Ivoire – Côte d’Azur, versiunea berlină a fost extrem de puțin cunoscută și fabricată într-un număr limitat. Iar unul dintre exemplare a fost cumpărat din Elveția de un român și adus la RAR Vrancea pentru eliberarea CIV”, se arată în postarea făcută de Registrul Auto Român, pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: IREAL CUM A VENIT UN ȘOFER LA RAR. CE AU DESCOPERIT INSPECTORII DUPĂ VERIFICAREA PERIODICĂ

Mașina n-a mai fost condusă de 4 decenii

Autoturismul nu a mai fost condus de 40 de ani. Proprietarul le-a povestit inspectorilor de la RAR că vecinii lui se mirau de faptul că mașina urca dealurile fără probleme. „Vânzătorul susține că automomobilul nu a mai fost folosit de aproape 40 de ani, dar își amintește că vecinii săi se mirau cum poate urca dealurile din localitate fără probleme, fără a ști ce se află sub caroseria mașinii”, a mai spus bărbatul.

Internauții au rămas surprinși de frumusețea vehiculului și au ținut să-i transmită acest lucru și proprietarului: „Bijuterie!”/ „Dacă proprietarul este interesat pot oferi 20.000 € rapid”/ „O legendă”.

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema