Cum a reacționat mama fetiței de 12 ani găsită fără suflare în Berceni. Cuvinte cutremurătoare ale femeii care muncea în SpaniaÎn urmă cu câteva zile, un caz absolut șocant a muțit o țară întreagă. Cadavrul unei copile de numai 12 ani a fost găsit în lada unei canapele dintr-un apartament din Capitală. Fetița fusese dată dispărută încă de la începutul lunii mai. Mama copilei, care era plecată să munceasă în Spania, a oferit prima reacție.

Reamintim că, în cursul zilei de sâmbătă, 3 iunie 2023, cadavrul unei fetițe a fost găsit de către proprietarul apartamentului în care locuia de mai mult timp. Omul a găsit cadavrul în lada canapelei, în stare de putrefacție avansată. Bărbatul a alertat imediat autoritățile locale, care au preluat cadavrul pentru identificare. În urma cercetătorilor, anchetatorii au stabilit că este vorba de o fetiță în vârstă de 12 ani.

„La data de 06.06.2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Național de Criminalistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuințe din mun. București, sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei”, se arată într-un comunicat de presă.

Mama fetiței și concubinul acesteia sunt principalii suspecți în acest caz. Anchetatorii iau în calcul mai multe variante în ceea ce privește moartea suspectă a copilei, iar una dintre ele este legată de faptul că Ana-Maria a fost dată dispărută încă din luna aprilie, imediat după ce mama ei s-a întors la muncă în Spania, alături de partenerul său.

CITEȘTE ȘI: Crimă pasională. Un român și-a incendiat soția, după care și-a recunoscut fapta pe Facebook: ”M-a distrus”

Reacția mamei fetiței găsită moartă în lada de la pat

Monica Iftimovici trăiește de mai mult timp alături de concubinul ei, Ilie Marcel Șerbucl. Bărbatul este principalul suspect în acest caz, asta pentru că ar fi recidivist și ar avea un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conform unor surse din anchetă.

Înainte de Paște, fetița s-a aflat în grija celor doi, care au luat-o pentru a petrece sărbătorile împreună. Tatăl biologic al copilei a mărturisit că nu a mai auzit nimic de ea din momentul în care a plecat la mama ei. Tot el a fost cel care a sunat la 112 pentru a declara dispariția copilei.

Acum, concubinul femeii este dat în urmărire internațională. Există informații că acesta s-ar afla tot în Spania, deși femeia ar fi declarat în fața anchetatorilor că partenerul ei se află în Olanda.

Potrivit unor informații obținute de Antena 3 CNN, femeia a purtat un dialog cu colegii săi de la muncă, în care a vorbit despre întreaga situație. Femeia susține că nu știe ce s-a întâmplat, însă colegii o acuză de faptul că și-a omorât fetița.

”Eu de unde să știu ce s-a întâmplat?…

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema