Cum a înjurat Prințul William, nemulțumit de un meci de tenis, la Wimbledon

Prințul William, 40 de ani, a lăsat de-o parte prestanța impusă de rolul avut în cadrul Casei Regale a Marii Britanii și a scăpat o înjurătură „sănătoasă” în timpul unui meci de tenis desfășurat la Wimbledon.

dreapta

Momentul rar a fost surprins de camerele de filmat, operatorii schimbând cadrul instantaneu când a devenit evident cuvantul rostit de Ducele de Cambridge, al doilea moștenitor al tronului Marii Britanii.

Nu, nu, nu! Să-mi bag …”, a apucat să i se citească pe buze, în imaginile transmise cu Prințul William în tribună. Sau, „Nu, nu, nu! La dracu!”, cum ar fi tradus Irina Margareta Nistor originalul, „No, no, no, fu*k!”.

Prințul William, moștenitorul model al Casei Regale din Marea Britanie

Prințul William și-a însușit cu rigurozitate rolul de moștenitor, așa că imaginea sa este nepătată. Totuși, nepotul Reginei Elisabeta a II-a este, înainte de toate, om și un fan înfocat al tenisului.

Cu siguranță nu este prima dată când Prințul William înjură și nici singura înjurătură știută de acesta.

Citește și: Prințul William s-a transformat în vânzător de ziare! Ce mesaj le-a transmis copiilor săi

Astfel, Prințul William trăia cu intensitate meciul disputat de Cameron Norrie în cadrul turneului, momentul în care acesta a pierdut un punct fiind prea mult pentru el. În cele din urmă, tenismenul britanic și-a revenit și îl va întâlni în seifinală pe Novak Djokovic.

Și în tribună lucrurile au devenit mai relaxate, întrucât Prințul William a fost acompaniat, până la urmă, de soția sa, Kate Middleton. El nu a scăpat, totuși, de critici, unii find revoltați de vocabularul utilizat în public.

Criticii au fost luați peste picior

Majoritatea celor care au văzut clipul viralizat pe rețelele de socializare, însă, s-au amuzat pe seama prințului William, dar, mai ales pe seama criticilor rigizi.

Tradițional, Prințul Harry era cel mai neastâmpărat membru al Casei Regale Britanice, „detronat”, însă, de unchiul său, Prințul Andrew, prins într-o încrengătură cu iz penal de abuz sexual.

Citește și: Ce au descoperit specialiștii: diferențe majore între casa în care se mută William şi Kate, față de cea a lui Harry şi Meghan

Astfel, tinând cont de istoricul „oilor negre” din familie, banala înjurătură scăpata de William devine atât de insignifiantă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa [email protected]Citeste continuarea pe click.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

MERCATO 2022 | Toate transferurile verii sunt AICI! Răzvan Marin a semnat cu Empoli

Urmatoarea stire

PSD intră în febra prezindețialelor: Marcel Ciolacu a ordonat alegeri în jumătate din filiale

Stiri pe aceeasi tema