Cu cine a fost Simona Halep la Paris de Ziua Îndrăgostiților. Detaliul care a dat-o de gol FOTOSambata, 18 Februarie 2023, ora 06:40

4686 citiri

În așteptarea înfățișării în fața tribunalului internațional de la Londra, care o va judeca în cazul de dopaj, Simona Halep a petrecut câteva zile la Paris.

Ea a ajuns în Orașul Iubirii cu o zi înainte de Valentine s Day, alimentând astfel zvonurile conform cărora ar fi într-o nouă relație amoroasă, mai ales că, în timpul cantonamentului său din Dubai, a părut destul de apropiată de noul ei preparator fizic.

La Paris însă, Simona a fost cu buna ei prietenă Georgiana Herda, o fostă colegă de școală, care este și președinta Fundației care poartă numele sportivei.

Georgiana este din Constanța și a fost foarte des în preajma Simonei în ultima perioadă, însoțind-o atât la Atena, cât și la Londra, în luna decembrie.

Ea a postat fotografii din același loc cu Simona, de la Paris, detaliu care a dezvăluit faptul că ele erau împreună în sejurul din Capitala Franței.

În mod normal, conform ultimelor informații, Simona ar trebui să fie judecată luna aceasta, ea având deja cinci luni și jumătate de când a dispărut din circuitul WTA.

Citeste continuarea pe ziare.com

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Mai sunt bani de supt! După TVR Sport şi TVR Folclor se înfiinţează şi TVR Porno

Urmatoarea stire

Comunicat de presă SC LEMART HOLDING SRL

Stiri pe aceeasi tema