Cu ce probleme se confruntă Roxana Vancea la un an de când a născutRoxana Vancea a dezvăluit că se confruntă cu anumite probleme de sănătate, la un an de când a născut. Deși a fost mult timp invidiată pentru silueta ei, șatena mărturisește că ar fi vrut să mai pună câteva kilograme în plus, însă nu reușește deloc. 

Roxana Vancea își dorește cu ardoare să se îngrașe acum. Deși multă lume credea că va acumula ceva kilograme în timpul sarcinii, acest lucru nu s-a întâmplat. Nici după ce a născut, lucrurile nu stau mai roz. Vedeta susține că oricât ar mânca nu ia în greutate și a ajuns să fie de nerecunoscut.

Cu ce probleme se confruntă Roxana Vancea la un an de când a născut

„Sunt slabă moartă. Am vrut să pun o poză cu Milan de pe pârtie, dar am renunțat, nu știai care-i mama, care-i copilul. Îmi confundai picioarele cu bețele lui de la schiuri.

Mănânc non-stop, dar nu se pune. Și noaptea mă trezesc și mănânc. De la alăptat cred că e. Am 45 de kilograme, la 1.63 metri. Îl alăptez și acum pe cel mic. Pediatrul mi-a recomandat să continui până în primăvară, fiind perioada cu virozele. Am avut noroc, a avut o laringită și nu mânca nimic în afară de laptele matern. Îl durea gâtul și nu voia nimic.”, a declarat Roxana Vancea, pentru playtech.ro.

Roxana Vancea a avut probleme cu greutatea

„Eram puțin mai pufoasă înainte… Am avut niște probleme hormonale și m-am îngrășat 12-13 kilograme. Însă, asta a durat doar un an până m-am reglat. Eu făceam sală și atunci, însă, din cauza problemelor nu se vedea. Făceam foarte mult cardio fiindcă atunci când vrei să slăbești trebuie să faci cardio. Atunci retineam foarte multă apă. În momentul în care mi-am revenit am slăbit 4-5 kg într-o lună. Am ales un tratament homeopat”, a declarat Roxana Vancea la un post de televiziune.

Citeste continuarea pe tacataca.prosport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

INFOMANIA • 28 decembrie în istoria muzicii

Urmatoarea stire

Ar trebui schimbată poarta de gabarit de la Pasajul Unirii cu una care să nu pună viaţa oamenilor în pericol

Stiri pe aceeasi tema