Cu ce a ajuns să se ocupe Mihai Petre la un an distanță de când a câștigat Asia Express! Avea nevoie de baniMihai Petre a fosta ani buni vedetă a PRO TV. El a fost jurat la Dansez pentru tine, iar apoi a fost cooptat în juriul Românii au talent. Când Mona Segall, cea mai renumită producătoare din România a trecut la Antena 1, el a urmat-o, însă nu a fost o mișcare foarte bună.

S-a încercat și acolo un show de dans, dar care nu a prins, iar apoi Mihai Petre a cam fost pus pe pauză. A revenit ulterior la PRO TV, în juriul Românii au talent, dar a fost înlocuit subit cu Alexandra Dinu și a rămas cam fără toate sursele de venit în pandemie. Asta și pentru că și școala lui de dans a trebuit să stea închisă.

Cu ce se ocupă acum Mihai Petre

Au apărut probleme mari pentru el și soția lui, Elwira Petre, iar salvarea a venit tot de la Mona Segall. Aceasta le-a propus să participe la Asia Express. Deși nu și-au dorit deloc, au fost nevoiți să facă asta pentru bani. Și au și câștigat.

Din fericire, pandemia a trecut și școala de dans funcționează. A mai urmat pentru soții Petre un contract la Antena 1. Ambii au fost jurați la Dancing on Ice: Vis în doi, dar nu se știe dacă emisiunea va mai avea un sezon 2. Așa că cei doi au rămas iarăși fără apariții pe TV.

În schimb au semnat cu Radio ZU pentru un podcast, pe care îl prezintă împreună. Mihai Petre este, însă cel mai vocal din familie de departe.

„Talentate, frumoase, cu verbul la ele, ne-am chinuit ceva sa le găsim si minusuri. Ma rog, își doresc sa muncească si muncesc prea mult – cam nasol 😂. In rest va spun sincer ca așa as dori sa se înțeleagă si fetele mele când vor fi mari. Aveți un episod nou cu @ana_odagiu si @monicaodagiu @eulaputereatu.zunivers @zunivers.podcasts”, este ultimul mesaj al lui Mihai Petre despre noul lui proiect.

Citeste continuarea pe www.vbiz.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Alexia, adolescenta de 15 ani căreia medicii i-au salvat mâinile, s-a întors la școală: „Dovada că minunile există”

Urmatoarea stire

Corupție: Parlamentul European ridică imunitatea a doi eurodeputați / Șocul scandalului Qatargate

Stiri pe aceeasi tema