CS JUVENES. Concurs de șah rapid „Pion Campion Junior Local”! FOTO


La sfârșitul săptămânii trecute, pe 18 martie 2023, CS Juvenes a organizat o nouă etapă din circuitul Pion Campion. De această dată a fost un turneu Pion Campion Junior Local, adresat în exclusivitate comunității micilor sahiști mureșeni.

Cu acest prilej juniorii au avut ocazia, în funcție de nivelul fiecăruia, să își testeze nivelul jocului, să exerseze sau să intre în contact pentru prima dată cu mediul competițional. Un alt obiectiv al acestui turneu local a fost coagularea mișcării șahiste juvenile mureșene și formarea sau strângerea legăturilor interumane dintre membrii acesteia.

”Considerăm că obiectivele turneului nostru au fost atinse și ținem să mulțumim tuturor celor care au ajutat la buna desfășurare a acestuia (participanți, părinți, staff-ului CS Juvenes de la toate nivelele, colegilor antrenori de la CSS care ne-au ajutat și cu arbitrajul)” – au informat, pe pagina de Facebook, reprezentanții CS Juvenes.

Foto: CS Juvenes

Citeste continuarea pe ardealnews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Buzoienii vor câștiga o jumătate de oră! În iunie e gata! – Buzoienii.ro

Urmatoarea stire

Ce trădează limbajul corporal din timpul întâlnirii Xi Jinping – Vladimir Putin

Stiri pe aceeasi tema

Anunț Pierdere VIO VLAD COM SRL

,S-a pierdut Certificat de Inregistrare emis de Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul HUNEDOARA al societatii VIO…