Criza Blue Air continuă. Compania nu își reia zborurile din data de 10 octombrie •


Blue Air a anunțat că nu își va relua zborurile din data de 10 octombrie. Compania transmite că, în prezent, poartă discuții cu potențialii investitori și creditori, la care se alătură și Guvernul României, astfel încât să-și poată restructura profilul de capital și să reînceapă operațiunile aeriene.

Criza Blue Air continuă

Blue Air a transmis, vineri, 30 septembrie, prin intermediul unui comunicat de presă, că nu își poate relua zborurile nici la data de 10 octombrie, așa cum a anunțat în urmă cu o lună.

Compania aeriană low-cost declară că aceste discuții sunt complexe, iar în momentul în care vor ajunge la o concluzie, după finalizarea discuțiilor, va anunța data la care va relua zborurile:

„Având în vedere, însă, complexitatea acestui proces, Blue Air nu este, din păcate, încă în măsură să reînceapă să zboare din data de 10 octombrie 2022. Blue Air va transmite un anunț imediat după finalizarea discuțiilor în curs cu privire la momentul la care estimează că flota sa va decola din nou”,se arată în comunicatul transmis de Blue Air, potrivit Agerpres.

Blue Air spune că face tot ce este posibil pentru a își relua operațiunile de zbor.

Zboruri anulate

La data de 6 septembrie, Autoritatea Fondului de Mediu a pus sechestru pe conturi, iar Blue Air și-a anulat zborurile.

Inițial, reprezentanții companiei au declarat că vor relua cursele la data de 12 septembrie, apoi au revenit și au declarat că operațiunile de zbor vor fi reluate la data de 10 octombrie.

Compania le-a cerut scuze tuturor pasagerilor care au fost afectați de anulările programate începând cu amiaza zilei de 6 septembrie 2022. De asemenea, îi anunța pe pasagerii care au zboruri programate până în data de 10.10.2022 „să nu se mai prezinte la aeroporurile de plecare, aceste zboruri neputând fi operate”.

  • Îți recomandăm să citești și:

Citeste continuarea pe b365.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Cum a refuzat-o pe Dinamo un fost mare fundaș de la FCSB: „Mircea Rednic m-a dorit foarte mult acolo”

Urmatoarea stire

Regina Margareta deposedează patru rude de titlurile regale. Cum s-a ajuns aici

Stiri pe aceeasi tema

“Șeful lor era ca sicilienii prin bodegile din Cireșu. Ce pretenție să ai?” | REACȚIA primarului Dragomir, după ce PNL Brăila a dedicat “M*ie” pentru PSD!”: “Golanii liberali de la Cireșu vor să pună mâna pe Brăila. Canciu de la Turism se pricepe cu promovarea, cred că el i-a învățat să promoveze Brăila” – stiri Braila

Primarul Marian Dragomir (PSD) a reacționat dur în urmă scandalului național generat de faptul că tineri din PNL au…