Cristina Vasiu și iubitul ei, nuntă secretă? Cei doi au oferit detalii din relația de cuplu: “Anul viitor vor fi mari surprize…” / VIDEO  • Cristina Vasiu și iubitul ei se pregătesc de nuntă?
  • Iată ce a mărturisit Cătălin Stoica!

Cristina Vasiu și iubitul ei, Cătălin Stoica, sunt mai fericiți ca niciodată, iar cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cristina Vasiu și partenerul ei au oferit un interviu în exclusivitate la Antena Stars și au oferit detalii din relația de cuplu.

Cristina Vasiu și iubitul ei se pregătesc de nuntă?

Cătălin Stoica a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că anul viitor vor apărea mari surprize în viața lor, semn că au planuri mari. Iubitul Cristinei Vasiu a declarat că ea este mai vulcanică, însă relația lor se bazează pe echilibru, chiar dacă uneori mai apar tensiuni, ca în orice altă relație.

”Sunt total pregătit, m-am pregătit în ultimele 10 luni și sufletește și duhovnicește. Anul viitor vor fi mari surprize în tot ceea ce înseamnă Cristina Vasiu și Cătălin. Cristina face cea mai bună mâncare. Eu mai las de la mine, dar amândouă suntem două fire ambițioase, știm ce vrem de la viață, ea stie mai mult ce vrea de la viață, eu sunt așa mai visător.

Ea e mai puțin vulcanică că este perfecționistă. Este un echilibru frumos, o relație bazată pe iubire și respect trebuie să aibă și puțină ceartă. Cine se iubește, se mai și cearta.”, a declarat iubitul Cristinei Vasiu, în exclusivitate, la Antena Stars.

Cum s-au cunoscut cei doi

În exclusivitate Xtra Night Show, Cristina Vasiu și Cătălin Stoica au dezvăluit momentul în care s-au cunoscut și au ajuns să formeze un cuplu. Artista susține că nu și-a dorit să iasă în oraș cu Cătălin Stoica, însă mai apoi a decis să facă marele pas, iar de atunci cei doi sunt de nedespărțiți.

„Știți cum a fost începutul? Eu i-am scris pe Facebook, știind că vine la podcast și am știut că este bolnavă și am zis să o ajut cu niște medicamente. I-am scris, iar ea mi-a răspuns pe un ton arogant și am zis „mamă ce arogantă e”.

După care, când a venit la podcast în platou, eram și eu arogant, eram puțin mai distant, iar după podcast mi-am făcut curaj să o invit la masă”, a declarat Cătălin Stoica, la Xtra Night Show.

Citește și: Cum s-au cunoscut Cristina Vasiu și Cătălin Stoica. Cei doi au povestit totul: „Nu am vrut să ies cu el”

Citeste continuarea pe spynews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema