Cristina și Radu s-au despărțit. Cei doi vor să ia o pauzăÎn ultima ediție a emisiunii Casa Iubirii, Radu a decis să încheie relațua cu Cristina. Cei doi vor să ia o pauză. Cristina a fost vizibil afectată.


In articol:


Relația dintre Cristina și Radu s-a destrămat. Cei doi au spus că au nevoie de o pauză. Aceștia au fost chemați în camera roșie, unde au fost vizibil afectați de decizia luată.

„Știi care cred eu că e problema cea mai mare? Că n-am avut curajul să spun ce mă deranjează de la
bun început și că a trebuit să mint crezând că așa te pot proteja, când am făcut mai rău. Mă refer că trebuia să fi vorbit noi doi lucrurile astea la date și lucruri care, poate, le-aș fi făcut mai bine.
Dar s-a ajuns aici și nu știu cum să mai ies din situația asta care e destul de nasoală. Și mă simt foarte rău”,
a declarat Radu.

Citește și: Kinga încă speră la o relație cu Radu. Cei doi sunt vecini

„Și eu (n.r.: se simte rău). Și m-a durut foarte tare indiferența asta”, a spus Cristina.

„Dar nu e indiferență, Cristina. Nu e indiferență. Este un blocaj emoțional, este o presiune pusă pe umerii mei, este chestia asta, de nu mai știu ce să mai spun.
Mi se pare că orice spun și orice fac e urât. Mi-am făcut un scut de a nu mai vorbi, de a nu mai face, de a nu mai avea reacție, că simt că nu-i bine. Tot weekend-ul am fost așa”,
i-a explicat Radu.

Citește și: Motivul pentru care Radu s-a îndepărtat de Cristina: „Nu știu ce se întâmplă cu mine!”

„Eu niciodată nu mi-am dorit să te pun pe tine într-o lumină proastă, niciodată n-am făcut-o cu intenția asta. Doare, nu pot să-ți explic!”, a spus, cu mâna pe inimă, Cristina.
Radu a considerat că orice explicație ar putea înrăutăți lucrurile și a spus că mai bine ar face o pauză.

Citeste si: O mamă din Ucraina, care s-ar afla în depresie postnatală, și-a aruncat copilul pe geam, de la etajul cinci. Bebelușul a murit la spital- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Citește și: „Nu știu cum să procedez mai departe”. Lucrurile se complică între Radu și Cristina din Casa Iubirii

Motivul pentru care Radu s-a îndepărtat de Cristina: „Nu știu ce se întâmplă cu mine!”

Radu și Cristina trec prin momente dificile de când s-au întors de la date. Cristina a simțit cum Radu se îndepărtează de ea, iar motivul este incredibil.

Radu a ținut ascuns motivul răcirii sale, însă  Andreea Mantea  a lăsat de înțeles că mirosul Cristinei l-ar fi deranjat.

Radu simte că are nevoia de o pauză în relația cu Cristina, iar aceasta nu înțelegea de ce acesta s-a îndepărtat de ea.

Citește și:  „Nu știu cum să procedez mai departe”. Lucrurile se complică între Radu și Cristina din Casa Iubirii

Cristina este dezamăgită de faptul că  Radu  n-a fost în stare să vorbească deschis cu ea, ci a preferat să găsească alte motive pentru a se îndepărta.

 

Citeste si: „S-a chinuit!” Văduva artistului a rupt tăcerea despre moartea lui Nosfe și a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, în ultimele sale clipe!- kfetele.ro

Citeste si: Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, dezvăluiri neașteptate despre artistă:”Lumea a judecat-o foarte greșit, fără să se știe motivul. Vrea copii”- radioimpuls.ro

 

 

 

 

 

Citeste continuarea pe www.stirilekanald.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema