Cristina Demetrescu, horoscop 18-30 septembrie 2023. Balanțele traversează o perioadă karmică, în timp ce Gemenii trec de la iubire la urăHoroscop 18-30 septembrie 2023, cu Cristina Demetrescu. Până la sfârșitul lunii, nativii au parte de zile critice, cu muncă, tensiuni, urmate de o perioadă importantă din punct de vedere al căsătoriilor.

„Exact astăzi este o cuadratură, o tensiune adică, între cei doi benefici, Venus și Jupiter. Asta înseamnă că astăzi, mâine, nu trebuie să forțăm norocul, dar nici să nu pierdem oportunități, adică nici să nu ne hazardăm foarte tare, dar nici să le lăsăm să treacă. 

Nu mai este Mercur retrograd, nu mai este Venus retrograd, dar nu se schimbă foarte multe lucruri de acum două-trei săptămâni ca poziție a planetelor în zodii, pentru că Mercur va mai sta două săptămâni în Fecioară şi este sezonul detaliilor. Deci, mai bine să muncim mai mult și să fim mai atenți decât să ne pară rău că am ignorat anumite detalii.

Trebuie să treacă oamenii de pragul acesta sensibil pe care îl induce Marte în Balanță, de a lăsa lucrurile baltă sau de a răspunde la o influență din exterior, să zică „lasă, că nu merită” sau „lasă, că nu o să ai succes”, dar trebuie să facem ce simţim.

Posibil să urmeze câteva zile mai critice, cu multă încăpăţânare, cu mai mult ego, pentru cei care nu lasă de la ei.

Apoi, urmează o perioadă care va fi importantă din punct de vedere al mariajelor, căsătoriilor, Marte agită puţin spiritele. În plus, este de muncă în perioada următoare şi foarte multă atenţie la detalii”, a spus astrologul Cristina Demetrescu.

Citește și: Horoscop toamnă 2023, cu Cristina Demetrescu: „Se schimbă axa vieții, scăpăm de stresul banilor şi trecem la stresul relaţiilor!”

Horoscop Cristina Demetrescu, 18-30 septembrie

Berbec

Berbecul este zodia care s-ar putea să dorească să caute anumite soluții legale în anumite chestiuni. Nu are suficientă răbdare să ducă un proces diplomatic la final. Nativul este preocupat de problemele consoartei, dar nu are posibilitatea să intervină sau să ajute. Foarte multe discuții legate de sănătate pentru Berbec în perioada următoare.

Taur

Taurii pot să se treacă de la colegialitate la rivalitate. Este Marte acolo, iar Taurii sunt puțin incitați sau agăţaţi de ce fac alții. La Tauri este întotdeauna o chestiune de bani, el fiind zodia banilor. Şi atunci se întreabă de ce cineva poate câștigă mai bine, dar nu este un motiv de supărare până la urmă. Competiția este bună și o motivație în plus pentru Taur, ca să își demonstreze că poate mai mult, în ceea ce privește zona colegilor de breaslă.

Gemeni

La ei, se aplică vorba întâi să fie mai rău, ca apoi să fie mai bine. Vorbim la Gemeni de sectorul acesta emoțional, sentimental. Opusurile se atrag pentru zodia Gemeni, se poate trece de la iubire la ură și invers. Marte în Balanță aruncă lucrurile de la o extremă la cealaltă. Este valabil și în ceea ce privește relația cu copiii. În plan…

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema