Cristina Bâtlan a dat tot din casă! Când se va căsători jurata de la Imperiul leilor cu logodnicul săuCristina Bâtlan, una dintre jurații emisiunii „Imperiul Leilor” de la Pro TV, a vorbit de curând despre planurile sale de viitor, dar și despre relația cu logodnicul său.

Antreprenoarea a surprins pe toată lumea în momentul în care a anunțat că s-a logodit în secret în luna aprilie. Mai mult decât atât, aceasta a primit inelul în Veneția, chiar de ziua sa de naștere.

Când se va căsători Cristina Bâtlan

Cristina Bâtlan este fondatoarea „Musette”, dar și unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România. Aceasta a creat cel mai mare brand de încălțăminte românesc, pornind la drum alături de soțul său, Roberto Bâtlan.

Cei doi însă au divorțat după o căsnicie de 26 ani. Cu toate că dacă mariajul lor s-a destrămat, aceștia continuă să fie prieteni și parteneri de afaceri.

Acum, aceasta consideră că viața ei în plan personal este perfectă, deoarece și-a regăsit liniștea și fericirea în brațele unui bărbat pe nume Petru, cu care s-a logodit în mare secret la sfârșitul lunii aprilie, chiar de ziua sa de naștere.

Întrebată când va avea loc marele eveniment, antreprenoarea  a mărturisit că încă nu au stabilit o dată exactă, întrucât mai au câteva aspecte de evaluat până când vor deveni parteneri pe viață.

„Deocamdată nu, trebuie să trecem de toată evaluarea aia legată de încredere ca să devenim parteneri pe viață. Deocamdată nu am stabilit”, a mărturisit Cristina Bâtlan pentru unica.ro.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema