Cristiano Ronaldo, rege la Riyadh. Familia portughezului duce o viață de film în Arabia Saudită


Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bine plătit sportiv din lume odată cu transferul la Al-Nassr. Cu tot cu bonusuri și publicitate, starul portughez de 37 de ani va câștiga circa 200 de milioane de dolari pe an în Arabia Saudită. Unde a semnat un contract pe doi ani și jumătate.

Cristiano Ronaldo, tratat ca un adevărat rege la Riyadh

Pe lângă acest salariu „faraonic”, Cristiano Ronaldo și membrii familiei sale se vor bucura de privilegii desprinse parcă din filmele de la Hollywood. Potrivit italianilor de la Corriere dello Sport, ei vor avea la dispoziție o firmă privată de securitate. De asemenea, se vor putea bucura de acces neîngrădit într-un supermarket privat, dar și într-un magazin exclusivist.

Mai mult, conform sursei citate, Cristiano Ronaldo și familia sa vor avea la dispoziție cinci mașini de lux și trei restaurante locale de top. Doar pentru ei. În plus, fotbalistul portughez se va antrena în cele mai bune condiții posibile în acest moment.

Nu în ultimul rând, el și ceilalți oameni din familia sa vor locui într-un adevărat palat la Riyadh. Unde vor avea la dispoziție o piscină de dimensiuni olimpice, două terenuri de fotbal, un teren de baschet și două săli de forță complet echipate. Toate aceste facilități i-au făcut pe jurnaliștii italieni să afirme că transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr reprezintă „afacerea secolului”.

Debutul portughezului se lasă în continuare așteptat

Fanii lui Al-Nassr mai trebuie să aștepte până să îl vadă pe lusitan la treabă. El este momentan suspendat după ce în luna aprilie, pe când evolua pentru Manchester United, a lovit peste mână un fan care voia să îl salute la finalul partidei jucate în deplasare cu Everton.

Pentru acest gest, fotbalistul portughez a fost suspendat de FA pentru două etape. Însă, întrucât decizia a venit la finalul lunii ianuarie, când campionatele erau deja întrerupte din pricina disputării Cupei Mondiale din Qatar, iar la scurt timp Cristiano și-a reziliat contractul cu echipa de pe Old Trafford, el nu a apucat să își ispășească pedeapsa în Anglia.

Potrivit regulamentelor FIFA, suspendările rămân valabile și dacă jucătorul, sau antrenorul, în cauză schimbă echipa în acel interval. Astfel, Cristiano a fost nevoit să stea „pe bară” la primele două meciuri oficiale jucate de Al-Nassr de la legitimarea sa. Primul a trecut deja. Vineri, echipa din Riyadh s-a impus pe teren propriu cu 2-0 în fața celor de la Al-Taee.

Ronaldo va lipsi deci și la partida de pe 14 ianuarie, din deplasare, contra lui Al-Shabab. În fine, portughezul va putea debuta pentru Al-Nassr pe 22 ianuarie. Atunci, echipa sa va juca pe teren propriu contra lui Al-Ettifaq.

Citeste continuarea pe www.playsport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

În lipsa zăpezii, turiştii de pe Valea Prahovei au înlocuit săniile cu bicicletele şi drumeţiile cu grătare în aer liber

Urmatoarea stire

„Iurta invincibilității” se deschide în Bucha

Stiri pe aceeasi tema