Cristiano Bergodi a ridicat trofeul cu Sepsi în Cupa României, dar e misterios în privința viitorului


Sepsi – U Cluj 0-0 (5-4 d. pen)

Chipciu, discurs marcă înregistrată după eșecul din finala Cupei: „Noi, oamenii, suntem răi! Știți de ce nu îmi pare rău?” + și-a amintit de FCSB

Cristiano Bergodi, după triumful din Cupa României 

„U Cluj a făcut un meci foarte bun, mai ales în prima repriză. Noi am început bine, apoi am intrat pe contre. Nu ne priește acest joc. Au avut și două bare. La pauză am discutat și am echilibrat. Băieții au înțeles și ne-am dus până la loviturile de departajare.

Atunci am cerut o pastilă pentru durerea de cap. Se putea întâmpla orice, e o loterie. L-am felicitat pe Neluțu Sabău. Au făcut un meci bun, nu s-a văzut diferența de play-out și play-off. Important e să câștigi finala”, a spus Cristiano Bergodi la Orange Sport. 


Cristiano Bergodi, despre viitorul la Sepsi 

„Vom vedea cu oamenii de conducere ce va fi, discutăm zilele următoare. Eu sunt fericit, e un club tânăr, am cucerit trei trofee. 

Nu am nicio ofertă așa importantă, dar vom discuta. Nu pot să spun nimic. Europa e o provocare, am făcut ceva bun anul trecut, am mers mai departe un tur preliminar. 

Băieții pot juca și anul acesta în Conference League, apoi Supercupa. Ar fi frumos o întâlnire cu Gică Hagi. Dar nu pot să spun nimic, vom avea o discuție.

Cei de aici s-au comportat foarte bine din toate punctele de vedere, nu pot să spun nimic de rău despre ei”, a transmis Bergodi. 

VIDEO. Cum a sărbătorit Sepsi: Laszlo Dioszegi, lider de galerie

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Laszlo Dioszegi, tranșant înaintea finalei Cupei: „Ei luptă pentru România? Atunci le dau și eu un răspuns”

Și-a luat rămas bun de la colegi: „Plec de la FCSB cu un regret”

Citeste continuarea pe www.gsp.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema