”Crimeea, peninsula Mării Negre, nu va mai fi niciodată parte a Ucrainei”


Președintele Croației, Zoran Milanović, a declarat că Crimeea „nu va mai face niciodată parte din Ucraina” și a criticat țările occidentale pentru că au furnizat Ucrainei tancuri grele și alte arme.

Un critic vocal al politicii occidentale în Ucraina, Milanovic a spus că nu vrea ca țara sa, cel mai nou stat membru al UE, să se confrunte cu ceea ce el a numit consecințe potențial dezastruoase asupra războiului de 11 luni din Ucraina, potrivit Anews.

Ceea ce face Occidentul în privința Ucrainei „este profund imoral pentru că nu există o soluție (la război)”, a spus Milanovic reporterilor în timpul unei vizite la o cazarmă militară din orașul Petrinja din est, referindu-se la sprijinul militar occidental pentru Kiev. Milanović a declarat că este „împotriva trimiterii de arme letale” către Kiev, argumentând că furnizarea de arme Ucrainei nu face decât să „prelungească războiul”.

El a adăugat că sosirea tancurilor germane în Ucraina nu va face decât să apropie Rusia de China. „Este clar că Crimeea nu va mai face niciodată parte din Ucraina”, a adăugat Milanovic.

D.Constantin

Citeste continuarea pe www.sursazilei.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Horoscop BANI si SUCCES 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Se anunţă un BOOM de noroc. Influente in casa banilor!

Urmatoarea stire

CFR Cluj a învins cu 1-0 în ultimul meci din etapa a 23-a a Superligii de fotbal

Stiri pe aceeasi tema