Crimă halucinantă în apropiere de Târgu Ocna! Un bărbat a fost găsit mutilat în curtea casei: „Dumnezeule mare, l-a tranșat, pur și simplu!”O crimă a băgat spaima în comunitatea din satul Bahna, din apropierea orașului Târgu Ocna. Un bărbat a fost găsit mutilat, fără viață, chiar în curtea casei sale. Autorul crimei i-a împrăștiat bucăți din corp prin curte.


In articol:


Informațiile prezentate pot avea un puternic impact emoțional.

Crimă șocantă în satul Bahna, în apropiere de orașul Târgu Ocna.

Un bărbat în vârstă de 65 de ani a fost găsit mutilat și fără suflare, în curtea casei. Vecinii victimei sunt oripilați de cele văzute și auzite.

Cadavrul bărbatului a fost găsit duminică dimineață, în curtea locuinței sale.

Citește și: Un băiat, de opt ani, și-a implorat tatăl să nu-i omoare mama: „Tati, îți dau alocația mea!”

„L-a tranșat, pur și simplu!”

Cei ce l-au cunoscut pe bărbat au povestit că victima ar fi avut un conflict cu un alt bărbat de vârstă apropiată din sat, în cursul serii de sâmbătă. Cei doi s-ar fi luat la ceartă de la un teren, iar apoi, conflictul a escaladat.

Victima ar fi fost lovită în repetate ori de agresor cu o săpăligă pentru răsaduri, a fost dezbrăcată de haine și i-au fost tăiat părți din corp.

Citeste si: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Citeste si: Violeta nu vrea să plece în America fără el: „Îl târăsc după mine”. Chiar ea a făcut dezvăluirea- wowbiz.ro

„Doamne, Dumnezeule mare, l-a tranșat, pur și simplu!”, spune cineva, potrivit unupetrotus.ro

Citește și: Suspiciuni de crimă în cartierul de lux

„Au găsit bucăți din corpul omului împrăștiate prin curte!”

Localnicii au mai povestit că agresorul i-ar fi spus soției sale, atunci când a ajuns acasă, despre conflictul pe care l-a avut cu victima sa. Acesta nu i-ar fi spus tot adevărul, ascunzând cele mai importante și halucinante părți: i-a spus soției doar că și-a bătut victima, nu că ar fi mutilat-o și ucis-o cu săpăliga.

Odată ajuns acasă, criminalul ar fi ascuns mai multe haine pline de sânge în portbagajul mașinii. A doua zi, la biserică, bănuind că ceva rău s-a întâmplat, soția agresorului le-a rugat pe alte femei din sat să meargă acasă la victimă și să verifice situația și starea în care aceasta se află.

Citește și: VIDEO. Momentul șocant în care o femeie este împușcată de polițiști în propria casă pentru că a scos un cuțit

Oamenii au găsit, șocați, un corp fără viață, lăsat într-o baltă de sânge.

„A fost masacru acolo, poliţiştii au găsit bucăţi din corpul omului împrăştiate prin toată curtea”, spune cineva, potrivit sursei citate.

Citeste si: „Ne completăm foarte frumos.” Dana Săvuică a vorbit despre motivul pentru care nu se afișează cu partenerul ei de viață- kfetele.ro

Citeste si: Theodor Andrei, mesaj important după necalificarea în finala Eurovision 2023: “O să vedeți chestii…

Citeste continuarea pe www.stirilekanald.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema