CRBL și Radu Țibulcă, moment inedit la „Te cunosc de undeva!”: „Este pentru ultima oară când fac asta!”Ei și-au început momentul după ce s-au ridicat din sicriele în care se așezaseră înainte să se audă muzica în platoul de televiziune. Jurații show-ului, ceilalți concurenți, Pepe și spectatorii au privit uimiți scenele. Ozana Barabancea a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre decizia luată de cei doi artiști.

Performance-ul lor, cum au evoluat contracandidații lor și punctele care s-au acordat în cel de-al zecelea episod Te cunosc de undeva, telespectatorii pot afla sâmbătă, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

CRBL și Radu Țibulcă s-au transformat în controversatul cântăreț american Screamin’ Jay Hawkins și au interpretat „I Put a Spell On You“. „Piesa e foarte cunoscută și un mare hit (…), dar maniera acestui domn de a cânta această melodie este cu totul și cu totul specială. Și, deși, pare a fi un zbierăt continuu, de fapt, cumva el țipă pe niște note totuși. Adică, ai o linie melodică pe care trebuie să o respecți“, a declarat Crina Mardare, , iar Radu Țibulcă a mărturisit: „Noi nici nu credeam că poate să existe așa ceva!“.

Citește și: Nicole Cherry și Juno, interpretare extrem de emoționantă la Te cunosc de undeva! Juno: „Credeam că voi leșina pe scenă“

După ce au trecut de provocările de la antrenamentul de canto, CRBL și colegul său au mers la ora de actorie. Nici aici nu au avut cele mai simple detalii de învățat.

„Personaj greu și stufos și o referință foarte complicată pentru ei. (…). Am stat foarte mult și le-am luat la rând referințele, pentru că sunt cele mai multe și sunt cele mai vânate de Mihai Petre“, a precizat Adriana Trandafir în cadrul interviului.

Informațiile acumulate de cei doi concurenți Te cunosc de undeva! s-au fixat și mai mult în sala de dans, unde au primit sfaturi prețioase de la coregrafa Ioana Macarie.

CRBL și Radu Țibulcă au avut un moment inedit la „Te cunosc de undeva!”

În timpul repetițiilor făcute de CRBL și Radu Țibulcă s-au mai adăugat două detalii înspăimântătoare: sicriele din care au ieșit pe scena Te cunosc de undeva! Ajunși în fața juraților emisiunii, cei doi concurenți i-au cucerit pe toți cei prezenți în platou cu performance-ul lor. Ozana Barabancea s-a închinat la finalul momentului, fiind vizibil mișcată de scenele la care a asistat. „Nu pot să cred că ați avut atâta tărie de caracter!!!“, a exclamat soprana, iar CRBL a intervenit imediat: „Este pentru ultima oară când fac asta, Ozana! Crede-mă, abia am făcut treaba asta. (…). La repetiţii a fost problema cea mai mare, că, după aceea, ne-am obișnuit“.

Citește și: Concurenţii Te cunosc de undeva!, moment emoţionant pe scena Sălii Palatului la concertul aniversar Damian Drăghici

Radu Țibulcă a mărturisit trucul pe care l-a folosit ca să poată crea ipostaza unică în care a fost: „Orice om zdravăn la cap, când se bagă într-un sicriu, nu…

Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema