Cozi uriaşe, la Westminster. Mii de oameni ar putea aştepta şi 30 de ore pentru a-i aduce un ultim omagiu reginei Elisabeta a II-a


Sicriul închis al Reginei Elisabeta a II-a este expus pentru public în Westminster Hall până în dimineaţa zilei de 19 septembrie, la 5:30 GMT. Accesul este permis 24 de ore pe zi. Se aşteaptă ca sute de mii de persoane să treacă pe la catafalcul suveranei. Controalele de securitate sunt de tip aeroportuar şi nu se acceptă alimente sau băuturi. Potrivit BBC, în jurul orei 14:00, coada se întindea pe aproximativ 6 kilometri, însă timpul de aşteptare ar putea ajunge şi la 30 de ore, scrie Telegraph.

Cozi uriaşe la Londra. Mii de oameni îi aduc un ultim omagiu reginei Elisabeta a II-a

Mii de persoane s-au aşezat joi la coada de câţiva kilometri formată în jurul Westminster Hall pentru a-i aduce un ultim omagiu Reginei Elisabeta a II-a, care a domnit timp de peste 70 de ani, stabilind un record de longevitate pentru monarhia britanică, relatează joi dpa, conform Agerpres. Mulţi dintre aceştia au stat la coadă în timpul nopţii pentru a avea şansa să treacă pe lângă sicriul cu rămăşitele pământeşti ale suveranei britanice, depus miercuri după-amiază la Palatul Westminster, la sfârşitul unei procesiuni emoţionante ce a început de la poarta Palatului Buckingham.

Ziua nu a fost lipsită de incidente. Una din gărzile regale s-a prăbuşit la podea, chiar lângă sicriul reginei, întreaga scenă fiind surprinsă de camerele de filmat, pe transmisiunea live a evenimentului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Zelenski a fost rănit în Kiev. Cum se simte și ce a transmis cu privire la incident

Urmatoarea stire

VIDEO. O clădire ciudată în formă de OZN apare pe un lac norvegian, lăsând localnicii nedumeriți

Stiri pe aceeasi tema