Covrigarul șef promite că vor umbla câinii cu colaci în coadă, dar românii vor vedea doar gaura de la covrig


Prezent la Congresul USR care se desfășoară sâmbătă, de la ora 11.00, la Sala Radio, reprezentantul Forței Drepte, Ludovic Orban, a făcut apel la alianță, subliniind că are încredere că alegerile parlamentare și prezidențiale pot fi câștigate. Orban l-a atacat pe Marcel Ciolacu, subliniind că acesta le promite românilor că vor umbla câinii cu colaci în coadă, după ce a a stat un an la guvernare, perioadă în care inflația a crescut așa cum n-a mai fost niciodată în România.

„Îl avem pe acum pe covrigarul șef care iară promite că vor umbla în toată țara câinii cu colaci în codă, dar românii nu vor vedea decât gaura de la covrig. Să vii să promiți luna de pe cer, când ai fost la guvernare și n-ai adus decât taxe mai mari, impozite și sărăcirea populației…Niciodată nu s-a prăbușit puterea de cumpărare ca acum, dar tu pretinzi ca nu s-a întâmplat nimic, asta arata că e vorba nu doar de deformare profesională, ci de o boala: minciuna patologică. PSD-iștii mint și nici nu-și mai dau seama când mint. Și mai au o boală, fură și nici nu-și sau seama când fură”, a spus Ludovic Orban.

Acesta a adăugat că a considerat întotdeuna USR-ul ca fiind partidul cel mai decent împreună cu care poate fi menținută o alianță.

„Cred că cel mai bine e să ne unim eforturile, obiectivul pe care trebuie să-l avem, câștigarea alegerilor parlamentare, prezidențiale, chiar dacă azi pare un vis îndepărtat, vă garantez că este posibil”, a spus Ludovic Orban

Citeste continuarea pe www.g4media.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema