Cosmin Natanticu, dezvăluiri despre perioada în care a fost dependent de jocuri de noroc. Cine l-a ajutat să scape de viciu


În cadrul unui podcast, Cosmin Natanticu a dezvăluit, în premieră, faptul că a avut o dependență de jocuri de noroc. Fostul concurent de la „Asia Express” a cheltuit sume fabuloase pe viciu, dar a reușit să renunțe. Norocul său pare să fi fost dat de soția lui. 

Cosmin Natanticu este cunoscut atât pentru cariera sa de stand-upp-er, cât și pentru participarea sa la emisiunea de la Antena 1, alături de soția sa, Lizzie. Cei doi sunt împreună de ani buni și se sprijină reciproc, situație care a fost valabilă și în perioada în care fostul concurent de la „Asia Express” s-a confruntat cu dependența de jocuri de noroc.

Cosmin Natanticu și soția sa. Sursă foto: Facebook

(CITEȘTE ȘI: Cine e Maria Andreea Coroamă, partenera lui Cosmin Natanticu de la Dancing on Ice? Din ce face bani partenera comediantului de la Antena 1)

Cosmin Natanticu: „Relația m-a făcut pe mine să renunț”

Anturajul în care se afla comediantul îl împingea să continue să joace, chiar dacă pierdea sume fabuloase. Norocul său a fost să Lizzie i-a fost alături și, din rușine față de soția lui, a reușit să renunțe. În perioada în care era dependent de păcănele, partenera credea că o înșală.

Relația m-a făcut pe mine să renunț. Eu plecam de acasă și îmi era rușine să îi spun lui Lizzie că mă duc la păcănele și îi spuneam că mă duc la birou, să scriem. Noi ajunsesem să spunem cazinoului birou. Mergeam și pierdeam 500, 700, 1000 de lei. Veneam pachet de nervi acasă, tensionat, pentru că tu stai acolo și pierzi 500 de lei, apoi începi urmărirea banilor tăi pierduți. Uite așa, te duceai în 1000 de lei și sperai să câștigi măcar banii băgați și să pleci.

Din 1000 de lei se făceau 1500, apoi 2000 de lei, nu mai aveai, înnebuneai, spui că nu mai vii niciodată, ne blestemam, ne spuneam unul altuia să ne prindem mâinile în ușa de la lift. Ajungeam acasă pachet de nervi, eram absent și nervos, și Lizzie nu înțelegea ce-i cu mine, credea că am pe altcineva și nu o mai suport pe ea, că mă întâlnesc cu o altă fată”, a spus Cosmin Natanticu, în podcastul lui Radu Țibulcă.

(CITEȘTE ȘI: Ce a scris Cosmin Natanticu pe foaie despre Dan Mihai Zarug la Chefi la cuţite? S-a enervat şi a început să înjure instant)

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Trucul care te va scuti de timpul pierdut atunci când faci curățenie. De ce să pui o pungă de plastic peste mătură

Urmatoarea stire

Șobolanii din New York pot fi purtători ai variantelor Covid

Stiri pe aceeasi tema