Coșmarul șoferilor revine! Ce se întâmplă cu prețul benzinei și al motorineiOMV Petrom a majorat în acest sfârșit de săptămână prețul benzinei cu 5 bani/litru, după alte patru scumpiri repetate efectuate săptămâna trecută. La rândul lor, ceilallți furnizori au crescut prețurile, mai ales la motorină, pentru a le alinia la cele rezultate în urma majorării efectuate de liderul pieței, potrivit profit.ro.

Citește și: Prețul carburanților, în urcare. Cu cât s-a scumpit plinul de motorină și benzină de la începutul anului

Comparativ cu ultima zi a anului trecut, când a fost eliminată reducerea de 50 de bani convenită de Guvern și companii, dar și redusă acciza la nivelul minim UE, benzina s-a scumpit cu 49 de bani/l, iar motorina cu 51 de bani/l, în funcție de evoluția cotațiilor internaționale ale petrolului și produselor peroliere.

După scumpirea de sâmbătă, benzina a ajuns să coste la stațiile Petrom din București 6,44-6,505 lei/l, iar motorina standardn7,60-7,63 lei/l. La OMV prețurile sunt 6,55-6,59 lei/l, respectiv 7,68-7,71 lei/l.

Lukoil a scumpit prețul benzinei cu un ban/l și al motorinei cu 3 bani.l. MOL și Rompetrol au majorat prețul motorinei standard cu 5 bani/l.

Citește și: Se închide o primă benzinărie OMV în România, după ce Austria s-a opus aderării României la Schengen!

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema