Corpul meu, spatele meu, totul doare. Dar el este cel mai bun
Articol publicat 08 ianuarie 2023

Ana de Armas spune că are „dureri” și este plină de „vânătăi”, după scenele de luptă cu Keanu Reeves. Actrița cubaneză filmează pentru spin-off-ul „John Wick”, „Ballerina”. Vedeta în vârstă de 34 de ani joacă rolul principal în această peliculă.

„Filmăm la Praga de patru luni. Mai avem încă o lună până terminăm. Și am dureri. Știi, corpul meu, spatele meu, totul doare. Da, mă plâng, am dureri, am vânătăi, inflamații”, a spus ea în timpul emisiunii „The Tonight Show cu Jimmy Fallon”, despre scenele de luptă istovitoare pentru „Balerina”.

Cascadoriile nu-i sunt străine vedetei din „Deep Water”, ea pregătindu-se intens și pentru scenele din „No Time To Die”, dar a recunoscut că „Ballerina” este la „alt nivel” și nu există comparație cu pelicula din franciza James Bond. Cu toate acestea, Ana este recunoscătoare că lucrează cu actorul din „Matrix”.

„Secvențele mele din Bond au durat cincisprezece minute. Acesta este un film întreg, e alt nivel. Dar zilele trecute, Keanu și cu mine repetam o scenă foarte dificilă, iar omul ăsta se rostogolește și mă aruncă și face cascadorii nebune. Iar eu îmi zic: nu mă mai pot plânge pentru că și el face toate astea! Și da, el este cu adevărat cel mai bun.”

Actrița din „Blonde” o interpretează pe Rooney, o balerină asasină. În distribuție i se alătură și Ian McShane, Anjelica Huston, Norman Reedus, Catalina Sandino Moreno și Gabriel Byrne.

Între timp, Keanu Reeves se pregătește și de lansarea „John Wick: Chapter 4, care urmează să aibă premiera în 24 martie 2023. Actorul în vârstă de 58 de ani face parte din franciza „John Wick” din 2014.

Ana și Keanu au mai jucat împreună în filmul Knock, Knock. 

Citeste continuarea pe www.filmnow.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Deputatul exclus din AUR: discurs anti-SUA, anti-Ucraina și revizionist

Urmatoarea stire

România – dincolo de frontiere (XI)

Stiri pe aceeasi tema