Cornelia Rednic are o atenție sporită la siluetă și metode
infailibile de a reveni la un anumit număr de kilograme, dacă se întâmplă să ia
în greutate.
De câțiva ani, Cornelia Rednic afișează un look proaspăt
și suplu și a și dezvăluit câteva dintre secretele sale, potrivit Cancan.
Imaginea 1/3:
Cornelia Rednic
Chiar dacă presa a observat o înfățișare nouă în ultimii
ani, Cornelia Rednic spune că schimbarea adevărată s-a produs acum 25 de ani,
când a slăbit 33 de kilograme. De atunci, se tot menține și dacă se întâmplă să
mai ia în greutate, apelează la dietă și la îngrijirea corporală, recunoscând
că nu prea face sport. Chiar înainte de acest Crăciun, artista a eliminat 7 kilograme
și nicidecum prin înfometare, căci nu este o variantă care să-i fie pe plac.
Cântăreața mănâncă regulat, sănătos și hipocaloric și apelează la remodelarea
corporală, la aparatele de slăbit care o ajută de fiecare dată. Astfel s-a
putut bucura și de cozonacii delicioși pe care i-a pregătit de Crăciun.
Cornelia Rednic spune că nu și-a impus un anumit număr de
kg pe care vrea să le dea jos, căci la cei 47 de ani nu își mai dorește să fie
foarte slabă. Cântăreața consideră că atâta timp cât ea se simte bine în pielea
ei, restul nu mai contează.
„Nu am niciun target pentru kilograme. Am 47 de ani și nu
mai pot să îmi doresc să fiu foarte slabă. Nu mi-am dorit niciodată să fiu
foarte slabă. Eu consider că o femeie care nu este fotomodel trebuie să fie
armonioasă și armonia nu e ce îți place ție la mine, ci ce îmi place mie la
mine, cum consider eu că sunt OK, când mă uit în oglindă să fiu mulțumită, să
îmi stea rochia așa cum îmi doresc și să mă simt eu bine!”, a mai spus
cântăreața.
De când a slăbit, Cornelia Rednic a schimbat și stilul în
care gătește. Solista nu doar că iubea să mănânce, dar îi plăcea să petreacă
mult timp în bucătărie. Ei bine, de când a mai scăpat de kilogramele în plus,
cântăreața de muzică populară a renunțat la prăjeli și mâncăruri grase.
„Am început să gătesc mai puțin! De ce? Pentru că în
ultima perioadă am fost foarte ocupați și atunci am ales să mâncăm foarte mult
prin oraș. Dacă gătesc acasă, gătesc la abur, gătesc la cuptor sau fiert. Nu
mai mergem pe prăjeli. Mâncăm la grătar și eu mai ales că am regimul de la
nutriționist, trebuie să am și mai multă grijă.
Mă simt foarte bine așa și am cam pus lacătul pe cuptor
și pe plită și nu mai gătesc ca altădată. Eu pe timpul pandemiei am gătit tot
timpul, mi-am făcut un canal de YouTube, Bucuriile Corneliei, am urcat câte
rețete am apucat eu să fac, dar m-am oprit, nu mai fac atât de mult. Adică
gătesc și ce gătesc e foarte „safe”, nu mai e pe tradițional și cu atâtea
grăsimi, prăjeli!”, a concluzionat Cornelia Rednic.
Foto: Facebook