Copiii au defilat îmbrăcați în prostituate cu steaguri LGBTQ la un carnaval din Spania VIDEOCopii îmbrăcați în lenjerie intimă, cu curele, semănând a prostituate. Și cu steagul LGBT în frunte. Acestea au fost imaginile de la carnavalul din Torrevieja, Alicante, din Spania, care au făcut înconjurul rețelelor de socializare.

„Coregrafia” a fost orchestrată de o trupă, Osadia, formată din 68 de persoane. Minorii erau îmbrăcați în ciorapi, portjartiere, mameloane, tocuri înalte și alte articole de lenjerie intimă. Ei au numit spectacolul „Promite până când te angajezi”.

Primarul din Torrevieja (Partidul Popular) a fost încântat de carnavalul din acest an. „Încă un an, Carnavalul din Torrevieja își inundă străzile cu magie, culoare, muzică și zâmbete cu o paradă de noapte spectaculoasă. Vreau să felicit toate trupele premiate și participanții”, a scris Manuel Dolon pe rețelele sale de socializare.

Primarul Manuel Dolón a felicitat, de asemenea, organizatorii carnavalului din Torrevieja și Departamentul Festival, condus de…

Citeste continuarea pe ziuanews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema