Conturile de Twitter şi YouTube ale armatei britanice, piratate


„O anchetă a fost deschisă. Armata ia securitatea informaţiei foarte în serios şisuntem pe cale să rezolvăm problema”, a anunţat duminică, pe Twitter ministerul, adăugând că „atât timp cât ancheta nu s-a încheiat, ar fi prematur să comentăm”.

Clipuri cu cripromonede şi imagini cu omul de afaceri Elon Musk au fost postate pe canalul YouTube al armatei britanice, iar pe contul de Twitter al aacesteia au fost repostate mesage prvind NFT („non-fungible token”).

NFT este un format numeric care permite asocierea unui obiect virtual (imagine, animaţie, video, piesă muzicală) un certificat de autenticitate înregistrat pe un „blockchain”, tehnologia de la baza cripromonedelor.

Armata britanică că a prezentat scuze pe Twitter pentru o „întrerupere temporară” a conţinuturilor sale şi a anunţat o reluare a serviciului normal. 

„Vom efectua o anchetă completă şi vom trage concluziile din acst incident”, a anunţat ea.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste continuarea pe adevarul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum a fost plecarea din casă pentru Leo, Anda și doamna Dana

Urmatoarea stire

NASA bănuieşte China că vrea să cucerească Luna

Stiri pe aceeasi tema

o ţară vecină este în pericol

Sursă: YouTube Noua ameninţare nord-coreeană reiese din planul de alocare a trupelor din prima linie. În imaginile difuzate…