Consiliera pe sănătate a lui Klaus Iohannis a avut discuții, la Tokio, cu parlamentari niponiRomânia încearcă să aducă metodele de tratament din Japonia pentru pacienții români! Diana Păun, consiliera pe sănătate a președintelui Klaus Iohannis, a avut, la Tokio, o serie de întâlniri cu factori de decizie din sistemul de sănătate nipon, precum și cu parlamentari din capitala Japoniei.

La o întâlnire cu președintele Comisiei de Sănătate a Parlamentului Japoniei, Păun a vorbit despre necesitatea cooperării în domeniul combaterii cancerului între cele două țări, mai ales în baza parteneriatului strategic semnat la cel mai înalt nivel. Consilierul prezidențial conduce o delegație ce participă la o misiune socio-economică în Țara Soarelui Răsare, organizată de Grupul de Presă MediaUno.

”Această întâlnire demonstrează angajamentul nostru comun fată de consolidarea Parteneriatului Strategic dintre România şi Japonia, precum şi dorinta noastră de a intensifica acţiunile pe linie parlamentară pentru a promova sănătatea şi bunăstarea cetăţenilor noştri. Parteneriatul nostru strategic nu este doar o declaraţie formală, ci o expresie a dorinţei noastre de a construi legături puternice şi durabile, bazate pe valori comune şi beneficii reciproce. În contextul sănătăţii, cooperarea dintre ţările noastre are o semnificaţie aparte, deoarece sănătatea cetăţenilor noştri este un obiectiv fundamental pe care îl urmărim cu hotărâre.

Intensificarea colaborării în sănătate reprezintă un obiectiv cheie pentru noi. Într-o lume în continuă schimbare, provocările din domeniul sănătăţii devin tot mai complexe și diversificate.

Colaborarea internaţională este esenţială pentru a ne inţelege mai bine şi pentru a dezvolta soluţii inovatoare şi durabile. În acest context, intensificarea acţiunii pe linie parlamentară devine din ce în ce mai importantă. Rolul Parlamentului este esenţial în promovarea politicilor de sănătate şi în asigurarea alocării resurselor necesare.

Doresc să subliniez importanţa strategică a colegilor noştri din Parlamentul României în lupta împotriva cancerului. Cu sprijinul lor necondiţionat, am reuşit să impulsionăm iniţiative esenţiale pentru combaterea acestei maladii devastatoare. Lupta împotriva cancerului nu este doar o problemă medicală, ci şi o chestiune de politică publică şi responsabilitate socială. Eforturile noastre în acest domeniu reflectă angajamentul nostru faţă de bunăstarea cetăţenilor noştri şi dorinţa de a aduce schimbări semnificative în viaţa lor.

În ceea ce priveşte colaborarea noastră, suntem aici pentru a explora modalităţi de a îmbunătăţi şi a consolida eforturile noastre comune. Ne dorim să schimbăm experienţe şi bune practici în gestionarea sistemelor de sănătate, să înţelegem mai bine abordările inovatoare şi să identificăm…

Citeste continuarea pe www.stiripesurse.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema