Concurs cu probă de alergare pentru un post de șef la Ambulanța Gorj. Anunțul instituției


Vineri, 06 Ianuarie 2023, ora 09:19

703 citiri

Vineri, 6 ianuarie, este ultima zi în care mai pot fi depuse dosarele pentru postul de șef scos la concurs la nivelul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Gorj.

Este vorba de un concurs organizat pentru stabilirea șefului de la Serviciul Achiziții Publice, Administrativ, Aprovizionare din cadrul SAJ Gorj. Postul este vacant și poate fi ocupat numai prin concurs.

Nu este pentru prima dată când se încearcă acest lucru, scrie gds.ro.

Până în data de 6 ianuarie pot fi depuse dosarele de către persoanele interesate și care îndeplinesc toate condițiile pentru a putea ocupa funcția.

Pe 10 ianuarie este programată selecția dosarelor și va fi publicată lista cu cei admiși să participe la concurs.

În 16 ianuarie va avea loc proba scrisă a concursului pentru postul de șef serviciu, iar pe 19 ianuarie este programat interviul.

Candidații trebuie să fie licențiați în domeniul economic, juridic sau tehnic; să aibe o vechime de 2 ani în specialitate și să fi obținut de două ori calificativul „Foarte bine!” în ultimii 3 ani. Este obligatoriu și un curs de achiziții publice.

În anunțul de concurs a fost trecută dintr-o eroare participarea la o probă de rezistență fizică a candidaților pentru postul de șef de serviciu la SAJ Gorj.

S-a revenit cu o erată la anunțul inițial și proba de rezistență fizică a fost înlocuită cu o testare a abilităților și cunoștințelor candidaților.

Prin urmare, aceștia nu vor trebui să mai susțină și o probă de testare a calităților fizice. Serviciul de Ambulanță Județean Gorj va angaja în acest an și medici pentru stația centrală și substații. Unitatea se confruntă cu un deficit de medici.

Citeste continuarea pe ziare.com

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Numărul autorizaţiilor de construcţie pentru clădiri rezidenţiale a scăzut cu 13,3% în primele 11 luni din 2022

Urmatoarea stire

Analiză. În încercarea de a-i ajuta pe europeni să treacă peste această iarnă, americanii au devenit cel mai mare exportator de gaze lichefiate, dar ei ar putea rămâne cu miliarde de dolari blocate, având în vedere dorința UE de a trece rapid la surse alternative de energie.

Stiri pe aceeasi tema