Competiție spectaculoasă la “Mioveni Street Workout Challenge”

A doua ediție a concursului “Mioveni Street Workout Challenge” a reprezentat cea mai originală și de succes competiție de măsurat forța fizică în aer liber din județul Argeș, la care s-au înscris un număr impresionant de participanți din Mioveni, Bascov, Pitești, Câmpulung și Sibiu.

Ca și la ediția precedentă, competiția a fost organizată cu sprijinul FLUX Team Sibiu, o echipă de sportivi profesioniști, care promovează un stil de viață sănătos prin mișcare și exerciții fizice în aer liber.

La Mioveni promotorul acestei competiții este viceprimarul Ciprian Țurlea, cel care a susținut investiția în facilitățile pentru practicarea acestui sport în parcul tematic din zona Stadionului Gabriel Catillaz.

Ce este Street Workout

Street Workout (Antrenamente pe stradă) sunt o activitate fizică efectuată în parcuri în aer liber sau în facilități publice. Mișcarea din spatele antrenamentelor pe stradă a devenit populară în Rusia, Israel, Myanmar, Maroc, Europa de Est și Statele Unite.

Este o combinație de atletism, calistenic și sport. „Street workout” este un nume modern pentru calistenic (sau antrenamente cu greutatea corporală) în parcurile în aer liber. Există, de asemenea, echipe de antrenament stradal și competiții organizate pentru exerciții precum trageri, chin-up, flotări, dips, rows, muscle-up-uri, abdomene și genuflexiuni. Un antrenament stradal implică, de asemenea, prinderi statice (izometrice), cum ar fi steagul uman, pârghia din față, pârghia din spate, L-sit și scândura.

Street workout este împărțit în două ramuri principale, antrenament de forță și dinamică. Antrenamentul de forță include prinderi izometrice, cum ar fi scândura, pârghia din față și pârghia din spate. Această formă de exercițiu include, de asemenea, trageri cu un singur braț, flexionări musculare, flotări cu un singur braț și multe altele. Exercițiile dinamice pot fi conectate cu alte mișcări pentru a crea rutine sau seturi.

Sponsorii “Mioveni Street Workout Challenge” – SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL, OMV Petrom, Pizza Galaxy Mioveni, Trattoria UBF Mioveni

Citeste continuarea pe bitpress.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Uită de bicarbonat de sodiu! Ingredientul din bucătărie care îţi face oalele şi tigăile ca noi. Îl ai mereu la îndemână

Urmatoarea stire

Recolta de cereale a Ucrainei ar putea scădea la 54 milioane de tone, din cauza invaziei ruse

Stiri pe aceeasi tema

Cum să te antrenezi la Poker

Jocul de poker este fără discuţie unul dintre cele mai reprezentative jocuri de noroc care a trecut cu…