Companie selectă pentru Vlad Pascu, în arestul de la Constanța. Cine e colegul de celulă al drogatului de la 2 MaiStenogramele discuţiilor dintre Vlad Pascu şi mama lui au scos la suprafaţă detalii privind arestul preventiv în care se află drogatul care a provocat tragedia de la 2 Mai.

Se pare că tânărul de 19 ani ar împărţi celula de la Constanţa cu un fost şef de la Garda Naţională de Mediu.

Vlad Pascu, coleg de celulă cu Dorin Meran?

Miruna Pascu i-a transmis fiului ei că plănueişte să-i facă un dosr medical, pentru a-i oferi condiţii cât mai bune în închisoare, eventul la Spitalul Penitenciarului.

„Primul lucru pe care tre’ să-l fac, e să fac dosar medical. Cu siguranță tre’ să-ți fac în primul rând dosar medical și dup-aia încet, încet. Tu cu cine mai ești acuma în camera aia?”, l-a întrebat mama pe tânărul drogat.

„Ah, e ok acuma. Mai sunt decât cu băiatul ăla care ți-am zis că nu avea de mâncare și astea…Am sta a fost super (n.l. neinteligibil) caraghios chiar..și ne-a mai băgat pe încă un domn care e comisar la gradă și mediu, are, e în vârstă, are aproape șaizeci de ani, e la locul lui, (n.l. neinteligibil)”, a răspuns Vlad Pascu.

Se pare că amicul de celul ar fi Dorin Meran, comisar-șef la Comisariatul Județean Tulcea, din cadrul Gărzii Naționale de Mediu, reținut la data de 4 septembrie pentru comiterea infracțiunii de luare de mită în formă continuată.

O zi mai târziu, el a fost prezentat Tribunalului Constanța, unde magistrații au admis propunerea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ar fi luat 5.000 euro mită

Dorin Meran ar fi fost prins în flagrant când lua 5.000 de euro mită de la un om de afaceri.

”În perioada 30 august – 04 septembrie 2023, inculpatul Meran Dorin, în calitatea menționată mai sus, ar fi pretins de la un om de afaceri (martor în cauză) suma de 25.000 lei și alte foloase necuvenite, pentru a-i aplica acestuia o amendă mai mică ori chiar sancțiunea avertismentului ca urmare a unui control efectuat de către inculpat la un punct de lucru al unei societăți comerciale administrată de martor”, a anunțat DNA Constanța.

Altfel, mama criminalului de la 2 Mai, Miruna Pascu, ar fi şi ea protejată în arest. Femeia se află în celulă cu două hoațe „cuminți”, care nu au comis fapte cu violență.

Citeste continuarea pe redactia.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

Poveste din Țara ghiudenului

Cum ai scăpat din praștia dezlânată a lucrărilor de reabilitare a Constanței – oraș care-ți fuge de sub…