Comandant de top al flotei de submarine rusești, ucis în Nagorno-Karabah. Președintele Aliev l-a sunat pe Putin pentru a-i cere scuzeUn comandant al marinei ruse a fost ucis în timpul ostilităților din regiunea separatistă Nagorno-Karabah, pe care Azerbaidjanul a promis că o va aduce sub control deplin.

Baku a lansat marți, 19 septembrie, ceea ce a numit o operațiune „antiteroristă” în enclava recunoscută internațional ca parte a Azerbaidjanului, care are o populație majoritară armeană.

Baku a cerut forțelor separatiste din Karabah să se dizolve, și fără niciun sprijin din partea Armeniei sau Rusiei și după o blocare de nouă luni în teritoriu, etnicii armeni s-au predat.

În urma unei zile de explozii și bombardamente, oficialii armeni au raportat că cel puțin 32 de persoane au murit, deși unele estimări estimează că numărul morților este de peste 200.

Ministerul rus al Apărării a declarat că unul dintre vehiculele sale a ajuns sub foc cu arme de calibru mic în apropierea unui sat din Karabah, dar nu a spus că ar fi pierdut un comandant de top.

Cu toate acestea, Clubul…

Citeste continuarea pe ziare.com

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema