Coloșii României luptă în gala Kombat London! Printre invitați se află și primarul din Harrow


Astăzi este ziua cea mare pentru cei 28 de sportivi veniți din România, Olanda, Brazilia, Cipru, Republica Moldova și Marea Britanie pentru a se lupta pentru prețioasa centură Kombat London. John Smith, organizatorul galei, a dezvăluit că are un oaspete de seamă: Primarul din Harrow vine să vadă evenimentul sportiv.

După aproape patru săptămâni de pregătiri intense, John Smith și prezentatorul Dave O’Donnell vor deschide, la ora locală 17:00 (19:00 ora României), show-ul la care sunt invitați peste 4.000 de spectatori.

Din România, vor urca în ring Marian Rusu, Florin Lambagiu, Marius Munteanu, Sebastian Lataniuc, Marian Lăpusneanu, Anghel Cardos, Andrei Leuștean, Mindaugas Mikaliak, Vlăduț Andrei, Mezdrea Nicolae, Alin Nechita, Zlatev Nikola, Daniel Dragomir, Tolea Ciumac, Constantin Florea și Andreea Gutu, în timp ce Nicolai Buceac va fi absent din cauza unor probleme de sănătate.

Celebrul Rambo din Moldova, Florin Lambagiu, care la vârsta de 27 de ani este campion mondial la kickbox, cu 17 victorii în palmares, se va bate cu Rodrigo Mineiro, un lupător brazilian de 31 de ani, cu 19 victorii în palmares, dintre care 17 câștigate prin knockout (KO).

„Intru în gală cu gândul să câștig! E a doua oară când particip la Kombat London. La prima gală m-am bătut cu un olandez și am castigat în repriza a doua prin knockout. Mă bat cu Rodrigo Mineiro. E un sportiv bun, s-a mai bătut cu români, își face bine treaba, dar eu fac mult mai bine treaba decât el. Am o superstiție: nu urmăresc meciurile adversarilor. Mă bazez pe mine și nu mă interesează să văd tactica lor”, a spus Florin Lambagiu.

Florin Lambagiu vrea să plece din Londra cu centura, iar cel mai mare susținător al său este băiețelul său: „Mă pregătesc ca de obicei. Fac încălzirea, încerc să mă odihnesc bine, mă hidratez mult. Când intru în ring, îmi fac o cruce de fiecare dată. Apoi știu care e scopul meu. Mi-l țintesc de la început: să câștig și să-mi fac fericită familia de acasă. Un meci câștigat însemnă bunăstare pentru familia mea. Orice meci câștigat mă duce spre succes și mă poziționează unde trebuie”.

Primarul din Harrow participă la gală

Gala din seara aceasta va avea mulți invitați speciali, printre care și primarul din Harrow, Cllr Ramji Chauha. Acesta vine la invitația lansată de organizatorul galei, care a avut grijă să aibă asigurată cea mai mare securitate. Suntem onorați să avem persoane importante la evenimentul nostru. Avem 30 de agenți de securitate. Totul este safe”, a spus organizatorul galei, John Smith.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Citeste continuarea pe romanialibera.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema