Coinzix, platforma românească pentru tranzacţiile cu cryptomonede


Conferința de lansare a reunit peste 1.000 de participanți. Organizatorii au anunţat că cei mai norocoși investitori au şansa să câştige o mașină electrică de lux.

De la înfiinţare, în 2021, Coinzix a investit deja peste 1 milion de dolari pentru a oferi clienţilor posibilitatea de a tranzacţiona uşor şi eficient din punct de vedere al costurilor peste 60 de criptomonede, prin aplicaţii desktop, mobil şi printr-o reţea de opt ATM-uri.

Platforma permite achiziţia de criptomonede prin toate instrumentele de plată: cash, card şi transfer bancar. La mijlocul acestui an, crypto exchange-ul românesc a reușit să atragă o investiție de 300.000 de dolari de la fondul de investiții în criptomonede din Europa de Est. 

“Este o monedă utilitară a platformei noastre. Toţi deținătorii de monedă vor avea foarte multe beneficii în interiorul platformei, cum ar fi reducerea la comisioane, participarea la lansări de proiecte noi, reduceri la ATM-uri şi asa mai departe. Momentan, în România nu avem competiție. Suntem singura platformă unde veți găsi mai multe servicii, dar şi o reţea de ATM-uri crypto, amplasate în diferite oraşe ale ţării. Moneda este bazată pe un sistem deflationar, adică pe măsură ce 
vom înainta în timp şi platforma va fi tot mai folosită, supply-ul monedei va fi redus tot mai mult, ceea ce sperăm noi, să reducă la o apreciere a preţului în viitor”, spune Ovidiu Chirodea, investitor de cryptomonede.

Ecosistemul creat cuprinde un exchange centralizat, o rețea de Crypto ATM-uri în sistem de franciză, precum și un launchpad ce își propune ca în termen de 3 ani de zile să devină principalul jucător în materie de crypto exchange, atât în România, cât și în Europa de Est.

Compania vizează, de asemenea, extinderea reţelei de bancomate şi peste graniţe, în ţări precum Italia şi Spania. 

Mediana tranzacţiilor efectuate de clienţii Coinzix este între 700 de dolari şi 1.000 de dolari.

Toţi cei care vor cumpăra această moneda virtuală de minim 100$ se vor înscrie automat într-o tombolă care oferă drept premiu un autoturism în valoare de aproape 50.000 de euro.

Citeste continuarea pe www.antena3.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Meteo: Coduri galben și portocaliu de ploi, grindină și vijelii în România. Vremea se răcește în toată țara

Urmatoarea stire

Nostradamus a prezis că Regele Charles va abdica și că „un împărat misterios” l-ar putea înlocui

Stiri pe aceeasi tema