Coincidenta? Barbatul care a licitat 9.000 de dolari pe o pereche de pantofi sport marca Donald Trump e directorul unei companii rusesti din America – VIDEO


Directorul unei companii rusesti care castiga zeci de milioane de dolari in Statele Unite prin afaceri dubioase a castigat la licitatie o pereche de adidasii aurii, marca Donald Trump, avand pe ei semnatura fostului presedinte.

Roman Sharf, fondatorul si directorul general al dealerului de ceasuri de lux, Luxury Bazaar, a plecat cu o pereche cu autograf de pantofi de aur „Never Surrender high-tops” ai lui Trump, dupa ce a plasat o oferta castigatoare de 9.000 de dolari la Sneaker Con din Philadelphia.

Trump a anuntat lansarea adidasilor aurii, care fac parte din noua sa linie de incaltaminte, in timpul unei aparitii surpriza la evenimentul de sambata.

Un videoclip distribuit pe retelele de socializare il arata pe Sharf zambind si vorbind cu membrii multimii in timp ce arata adidasii aurii dupa ce a licitat mai mult decat alti cumparatori.

Pantofii, care au un detaliu cu steagul american pe spate, costa 399 de dolari.

Produsi intr-o serie de doar 1.000 de perechi, adidasii…

Citeste continuarea pe www.aktual24.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema