Cod galben de ceaţă densă, burniţă şi polei în zone din opt judeţe


Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi dimineaţa, o serie de atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă densă, burniţă şi polei în zone din opt judeţe, valabile în orele următoare, transmite Agerpres.

Potrivit meteorologilor, până la ora 10:00, în zona joasă a judeţului Bacău, respectiv în 80 de localităţi, în alte 66 de localităţi din zona joasă a judeţului Neamţ şi în 73 de localităţi din Vrancea, se va semnala local ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, asociată cu burniţă. Aceasta va favoriza, în funcţie şi de condiţiile locale, formarea poleiului sau a gheţuşului.

Fenomene similare vor persista până la aceeaşi oră în judeţele Galaţi, Olt, Dolj, Giurgiu şi Teleorman.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Citeste continuarea pe www.g4media.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Press report: De ce următorii ani nu vor fi liniștiți. Ce a căutat desantul guvernamental românesc în Coreea de Sud. De ce a declasificat SRI documentele Revoluției atât de târziu? Țara europeană unde au apărut mii de „bănci de căldură”

Urmatoarea stire

Cele mai bune filme de comedie românești

Stiri pe aceeasi tema

„Maxime ce vor atinge 16-17-18 grade”

Temperaturi de primăvară în acest weekend. Iată detaliile! ANM: „Temperaturi maxime ce vor atinge 16-17-18 grade” Alina Şerban, meteorolog…