Clipe de groază pentru Vlăduța Lupău? Ce a pățit fiul ei, abia botezat. Sunt probleme mari


Vlăduța Lupău este o femeie extrem de împlinită după ce a devenit mamă. Ea și Adi Rus au avut botezul celui mic în urmă cu ceva timp, însă a povestit că viața ei s-a schimbat radical de când a devenit mamă.

Interpreta de muzică populară a povestit într-un interviu pentru viva.ro că a avut un moment în care s-a panicat extrem de mult. Vlăduța Lupău a povestit că se afla la casa cea nouă, acolo unde făcea curat, în timp ce fiul ei a rămas cu Adi Rus în apartament.

La un moment dat, fiul celor doi a început să plângă mai tare decât de-obicei, moment în care amândoi s-au panicat și Vlăduța Lupău a fost nevoită să se întoarcă acasă.

“Am avut un singur moment de panică, într-o seară, când eu eram la casă, făcând curățenie, iar Iair a rămas cu tăticul la apartament… și a început să plângă mai puternic decât eram obișnuiți.

Am venit rapid acasă și, în final, plângeam toți trei. Am trecut peste și am înțeles că nu mai trebuie să ne panicăm, pentru că sunt lucruri normale… iar dacă plânge nu e ca și cum se întâmplă ceva tragic”, spune aceasta pentru sursa anterior citată.

Viața celebrei Vlăduța Lupău s-a schimbat de când a venit mamă

Ea a mai povestit pentru sursa mai sus citată că perioada asta este frumoasă, însă spune că este și foarte grea. Vlăduța Lupău a mai spus că nu știe mai exact ce să facă, fiind la primul copil, la care se adaugă și schimbările hormonale prin care trece o femeie după ce naște.

“Perioada asta de început e frumoasă și ea, însă pot spune că este și foarte grea, iar cine mă contrazice minte!

Fiind la primul copil, nu știi exact ce ai de făcut, plus că treci prin multe schimbări hormonale și printr-o naștere care, la fel, este grea, indiferent de modul în care naști, și aici mă refer la naștere naturală sau cezariană.

Se schimbă radical viața și programul, și absolut tot! Deci a fost mai greu decât mă așteptam… Abia acum începe să fie puțin mai ușor”, spune aceasta.

Citeste continuarea pe www.vbiz.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Giorgia Meloni: Putin îşi demonstrează încă o dată viziunea neoimperialistă a caracterului sovietic ce ameninţă securitatea Europei

Urmatoarea stire

Handbal feminin: Austria – Spania, scor 27-32, la Trofeul Carpaţi, de la Bistriţa

Stiri pe aceeasi tema