Claudia Pătrășcanu, mesaj cu subînțeles pentru fosta soacră? “Nu sunt nurorile problema”


Claudia Pătrășcanu este din ce în ce mai activă pe reţelele de socializare, acolo unde împărtăşeşte cu cei care o urmăresc diferite lucruri din viaţa sa. Recent, artista a publicat un mesaj în care vorbește despre soacrele care își urăsc nurorile. Iată ce a spus.

Claudia Pătrăşcanu are din relaţia cu Gabi Bădălău doi copii minunaţi. Aceasta încearcă să îi crească cu multă dragoste şi dăruire şi îşi doreşte ca băieţii săi să nu simtă tensiunile care există între ea şi tatăl lor.

Este cunoscut faptul că artista şi Gabi Bădălău, dar şi părinţii acestuia, nu au o relaţie foarte bună. La un moment dat, Claudia Pătrăşcanu chiar şi-a acuzat fosta soacră că ar fi intervenit în relaţia sa.

CITEŞTE ŞI: CLAUDIA PĂTRĂȘCANU VORBEȘTE DESPRE TRAUMELE CARE I-AU MARCAT VIAȚA: „A FOST CA O SĂGEATĂ ÎN PIEPT”

Recent, artista a explicat pe reţelele de socializare că ea nu se va amesteca în viaţa sentimentală a băieţilor săi și va respecta alegerile pe care aceștia le vor face atunci când vor crește.

„M-ați rugat sa postez acest link și această poveste. Sunteți multe care va regăsiți și nu pot sa spun decât ca îmi pare rău. Este foarte important ce crestem, încă din pântecul nostru. Cum ne îndrumăm copiii și câtă iubire sinceră le oferim, este extrem de important. Cât timp le acordam?! Multe mame devin egoiste, trăiesc într-o teamă continuă că fiul nu le mai oferă atenție, că ar uita de ele, că nu le-ar mai ajuta în niciun fel… se gândesc doar la ceea ce sunt ele și deloc la ceea ce sunt și simt ei. Nu sunt nurorile problema sau alegerile fiilor, ci chiar dumnealor sunt problema prin ceea ce a oferit copiilor încă de la naștere. Și eu sunt mama de băieți, nu lipsesc o zi din viața și creșterea lor, țin enorm la educația lor, la alegerile lor și ii învăț sa cunoască respectul și aprecierea pentru viitoarele femei din viața lor. Nu le voi conduce niciodată viața sau alegerile. Acum muncesc intens la educația lor, încât pe viitor sa și ia fiecare viața in mâini și sa știe exact ce au de făcut fără sa fiu nevoită sa intervin. Copiii nu sunt proprietatea noastră ci sunt darul lui Dumnezeu. Noi doar ne bucurăm de ei, le oferim iubire, îi îndrumăm și apoi îi lăsam liberi. Exact cum scrie în Sfânta Biblie!??
Vă îmbrățișez pe toți și vă mulțumesc pentru mesaje și toată dragostea dumneavoastră!??”, a fost mesajul transmis de cântăreață.

Cum a reacţionat Gabi Bădălău

Reacția lui Gabi Bădălău nu a întârziat să apară după acest mesaj. Omul de afaceri susține că nu este interesat de ceea ce spune fosta lui parteneră.

„Nu mă interesează. Nici măcar nu am curiozitatea să citesc sau să ascult ce a spus Claudia. Pur și simplu, nu mă interesează ce postează ea”, a spus Gabi Bădălău pentru Antena Stars.Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

“Fata de foc” din armata Ucrainei. Tatyana are doi copii, dar “lucrează” pe un obuzier autopropulsat Howitzer

Urmatoarea stire

Trei piese ale lui Michael Jackson au fost scoase din reţelele de streaming

Stiri pe aceeasi tema