Ciucă: Cei care bântuie prin anumite poziţionări vor realiza că adevăratul liberalism e la PNL pentru că are sintagma “naţional”


Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Nicolae Ciucă, a afirmat că cei care “bântuie prin anumite poziţionări” vor realiza că adevăratul liberalism este la PNL deoarece are sintagma “naţional” în titlu. Fostul lider al liberalilor, Valeriu Stoica, a declarat că nu toţi liberalii rătăcitori se vor întoarce acasă, iar unii se vor rătăci definitiv.

Nicolae Ciucă a fost prezent la conferinţa de relansare a Institutului de Studii Populare. El s-a referit şi la faptul că liberalii care acum au alte abordări sau poziţionări vor reveni în PNL. 

“Mi-a venit în minte o pildă din Biblie, pilda fiului risipitor, care după ce a bântuit prin lume, la un moment dat s-a întors tot acasă. Cam tot aşa este şi cu cei care astăzi bântuie prin anumite abordări şi poziţionări, dar în final vor realiza că adevăratul liberalism este la Partidul Naţional Liberal. Şi ştiţi de ce? Pentru că faţă de ei mai are şi ceva în plus, care nu se…

Citeste continuarea pe flux24.ro

Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema