Cisternă cu 6 tone GPL şi două autoturisme, implicate într-un accident


Pompierii mureşeni au intervenit, duminică seara, la un accident rutier petrecut pe DN13-E60, între localităţile Bălăuşeri şi Chendu, în care au fost implicate o cisternă care transporta circa 6 tone Gaz Petrolier Lichefiat (GPL) şi două autoturisme.

La locul intervenţiei au fost trimise trei autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD aparţinând Detaşamentelor Târgu Mureş şi Sighişoara, în colaborare cu SVSU Bălăuşeri, care au constatat că cisterna nu prezenta scurgeri de GPL.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş, au fost asigurate măsurile de prevenire a incendiilor, iar pentru evitarea oricăror pericole s-a luat măsura îndepărtării cetăţenilor la o distanţă de 100 metri de locul evenimentului.

„Nu sunt case de locuit la o distanţă mai mică de 100 de metri. În accidentul rutier au fost implicate cinci persoane, în urma evaluării medicale toate persoanele au primit cod verde…

Citeste continuarea pe www.cotidianul.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Europa, lovită de o gripă ciudata

Discursurile oficialilor OMS, referitoare la pregătirea pentru o nouă pandemie, încep să se transforme în realitate. În întreaga…