Ciolacu îi dă decisiva lui Bode, chiar la el acasă:”Nu poţi să ai pretenţii de a fi jucător regional când în toată politica externă noi am dormit pe bancheta din spate a Europei”


Liderul PSD, Marcel Ciolacu, aflat vineri la Sălaj, la conferința de alegeri PSD, a criticat dur politica externă a României, după eşecul intrării ţării noastre în Schengen, făcând referire la celebrul accident rutier în care a fost implicat Lucian Bode în 2020, potrivit News.ro

”Nu poţi să ai pretenţii de a fi jucător regional când până acum în toată politica externă noi am dormit pe bancheta din spate a Europei” şi să ai pretenţii şi să constaţi eşecuri pe care nu le numeşti eşecuri. ”S-a terminat perioada amatorismului la nivel central”, a spus liderul PSD într-un eveniment desfășurat în Sălaj, chiar acasă la Bode.

Ciolacu a făcut referire indirectă la accidentul rutier în care a fost implicată mașina în care se afla ministrul Transporturilor Lucian Bode în 2020. Atunci, Bode spunea că nu știa ce s-a întâmplat pentru că ar fi dormit pe bancheta din spate.

”Mie, personal, Marcel Ciolacu, cu PSD, cu colegii mei, (…) nu mi-este frică de nimic. Eu nu vreau să ne plângem. Eu vreau ca din acest an să schimbăm registrul şi să spunem clar care e drumul românilor şi a României. Nu poţi să ai pretenţii de a fi jucător regional când până acum, toată politica externă, noi am dormit pe bancheta din spate a Europei. Nu poţi să ai pretenţii şi să constaţi eşecuri pe care nu le numeşti eşecuri, că: Domn doctor, cum a decurs operaţia?! Excelent, reuşită operaţia, dar pacientul a decedat! Cam aşa e cu Schengen”, a spus Ciolacu, citat de News.ro.

El a precizat că ”trebuie să avem o politică coerentă şi să fim respectaţi”.

”Nu putem realiza acest lucru decât dacă suntem uniţi, chiar din familii politice diferite. S-a terminat perioada amatorismului la nivel central”, a mai afirmat Ciolacu.

D.Constantin

Citeste continuarea pe www.sursazilei.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Melodia Shakirei despre Pique a ajuns la 80 de milioane de vizualizări în câteva ore. Piesa care a doborât recordurile pe Youtube

Urmatoarea stire

Joe Biden îl asigură pe Fumio Kishida, premierul Japoniei, că SUA sunt angajate puternic pentru apărarea statului nipon

Stiri pe aceeasi tema