Ciolacu: Firmele româneşti nu sunt interesate deloc de comasare, ci de soluţiile pentru dezvoltare“Firmele româneşti nu sunt interesate deloc de comasare, ci de soluţiile pentru dezvoltare! Iar din dialogul de ieri şi de astăzi cu liderii mediului de afaceri din România, patronatele din Concordia şi reprezentanţii IMM-urilor, au apărut idei valoroase care pot ajuta semnificativ economia românească. Oamenii de afaceri au venit cu soluţii bine articulate pentru susţinerea producţiei interne, pentru a dezvolta învăţământul dual şi pentru a stimula companiile româneşti să exporte mai multă valoare adăugată. Bineînţeles, reprezentanţii mediului privat ne-au arătat, cu exemple, şi unde cred că lucrurile nu merg bine”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

El a adăugat că la aceste întâlniri s-au stabilit punctual mecanisme de lucru pe domenii prioritare, care să producă rezultate concrete.

“Cred că acesta este cel mai necesar şi eficient tip de comasare de care are azi nevoie ţara: cel al energiei dintre stat şi mediul privat pentru a pune la un loc…

Citeste continuarea pe www.obiectiv.info

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema