Ciolacu: Devin funcţionale benzile dedicate vehiculelor înmatriculate în UE/ Transportatorii noştri vor avea prioritate în faţa celor din Ucraina şi Turcia


Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că devin funcţionale benzile dedicate vehiculelor înmatriculate în Uniunea Europeană, după ce joi a fost deschisă una în Vama Calafat, vineri urmează în Nădlac II şi Borş II, iar în curând va exista o asemenea bandă şi în Vama Giurgiu.

„Astăzi mai rezolvăm una dintre solicitările esenţiale ale transportatorilor. Devin funcţionale benzile dedicate vehiculelor înmatriculate în Uniunea Europeană. De ieri s-a deschis circulaţia pe o asemenea bandă în Vama Calafat, iar de astăzi la Nădlac II şi Borş II. Urmează şi Vama Giurgiu în curând, iar astfel transportatorii noştri vor avea prioritate în faţa transportatorilor din Ucraina sau Turcia”, a anunţat Marcel Ciolacu, vineri, în cadrul şedinţei de Guvern.

De asemenea, premierul a mai declarat că va fi acordat un ajutor de peste 386 de milioane de lei pentru Complexul Energetic Oltenia.

„Acordăm azi şi un ajutor de stat de peste 386 de milioane de lei…

Citeste continuarea pe mainnews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema