Ciolacu: Dacă românii vor considera, ne vom asuma din nou o astfel de coaliţie largă


Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, la Zalău, că social-democraţii sunt dispuşi să facă parte dintr-o coaliţie de guvernare şi după alegerile din 2024, dacă românii „vor considera că aceasta este calea”, informează Agerpres.

„Ne-am asumat această coaliţie. Mergem până în 2024. Dacă românii, fiindcă ei sunt suverani, vor considera că aceasta este calea, ne vom asuma din nou o astfel de coaliţie largă. Repet, s-a dus perioada în care România îşi permitea să piardă timp”, a subliniat preşedintele social-democraţilor.

Acesta a adăugat faptul că îşi doreşte ca oamenii politici, indiferent de partidul din care fac parte, să „vorbească” aceeaşi limbă, pentru ca România să fie respectată la nivel european.

„Eu nu vreau să fiu reprezentantul unei ţări care este batjocorită de liderii altei ţări membre, ca şi mine, în Uniunea Europeană. Eu vreau să fiu respectat la fel ca orice cetăţean european şi ca orice stat european, dar pentru acest lucru, noi toţi oamenii politici, indiferent de culoarea politică, trebuie să vorbim aceeaşi limbă”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Citeste continuarea pe universul.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

Urmatoarea stire

Bani pentru asistența medicală ambulatorie din București. Viceprimarul Horia Tomescu anunță lista spitalelor care vor fi finanțate prin PNNR • Știri București

Stiri pe aceeasi tema