Cine sunt concurenții din echipele juraților de la Chefi la cuțite. Aceștia au început cursa pentru marele premiu / VIDEO  • Concurenții din echipele celor trei jurați
  • Iată cine a început cursa pentru marele premiu!

În ediția din această seară doar 60 de concurenții s-au luptat să intre echipele finale ale juraților de la Chefi la cuțite, însă doar 18 au mers mai departe în lupta pentru marele premiu. Iată care sunt echipele lui Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea!

Cine sunt concurenții din echipele juraților de la Chefi la cuțite

Chef Cătălin Scărlătescu a fost primul care a oferit două locuri în echipa sa, iar mai apoi juratul a fost urmat de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Telespectatorii de la Antena 1 au așteptat cu nerăbdare să vadă care sunt concurenții care vor primi tunici partea lui Chef Florin Dumitrescu.

Chef Cătălin Scărlătescu a hotărât care sunt cei șapte concurenți de echipa lui, iar juratul a ales cu grijă fiecare bucătar. Concurenții au trecut prin probe dificile și se luptă în continuare pentru marele premiu. Cei care fac parte din echipa juratului sunt Adrian Stroe, Mădălina Cafadaru, Brigitta Gheorghe, Lina Chirilă, Cătălin Boroica, Maria Florina Stan și Robert Mihăilescu.

Chef Sorin Bontea a ales șapte concurenți pentru echipa lui, iar juratul s-a gândit destul de bine la oamenii pe care îi vrea în bucătărie. Concurenții care au primit tunici din partea juratului au fost Sorin Ilieș, Angelo Quintanar, Gheorghe Nicolae, Gabriel Drăgușanu, Andrei Mihalcea, Carmen Cojocaru și Arminia Lorena Grad.

Echipa lui Florin Dumitrescu este formată din Florin Dragomir, Titus Antonescu, Roxana Crudu, Raluca Luciana Todea, Dan Manciu, Ștefani Laura Pop și Ahmad Daas.

Concurenții se luptă pentru marele premiu

Telespectatorii de la Antena 1 se pot bucura de show-ul culinar și îi pot urmări pe concurenți până la final. Aceștia se luptă pentru marele premiu și trec prin provocări cât mai savuroase alături de cei trei jurați.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu, anunț neașteptat despre logodnica lui Florin Ristei. Ce a dezvăluit la Chefi la cuțite: “O să gătesc la nunta voastră…” / VIDEO

Citeste continuarea pe spynews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Contractul pentru finanțarea Traseului Revoluției a fost semnat. 4.5 milioane din PNRR, pentru Timișoara

Urmatoarea stire

Noi scumpiri semnificative ale benzinei și motorinei

Stiri pe aceeasi tema