Cine sunt cei doi fotbalişti din cauza cărora a fost dat afară Dică


Adrian Mititelu, patronul echipei FC U Craiova, l-a dat afară pe Nicolae Dică, antrenorul numit pe banca oltenilor în urmă cu o lună.

Cine sunt cei doi fotbalişti din cauza cărora a fost dat afară Nicolae Dică de la FC U Craiova! Adrian Mititelu a fost obligat să ia decizia dură

În cursul zilei de sâmbătă, 19 august, FC U Craiova a anunțat încetarea colaborării cu Nicolae Dică și George Cotigă, la o zi după înfrângerea cu Petrolul Ploiești, scor 3-4, pe Stadionul „Ilie Oană”, în cadrul etapei a șasea din Superliga.

ProSport a aflat că Nicolae Dică a fost dat afară de la FC U Craiova din cauza a doi fotbaliști, Vlad Achim, mijlocașul defensiv în vârstă de 34 de ani, și Robert Popa, portarul în vârstă de 20 de anu.

Sursele noastre susțin că Nicolae Dică a avut un conflict deschis cu veteranul Craiovei şi a pierdut astfel vestiarul din Bănie. Jucătorii s-au plâns de lipsa pregătirii tactice, în special în zona defensivă, iar Vlad Achim a căzut la mijloc.

În cazul lui Robert Popa, discuțiile au fost cu patronul Adrian Mititelu. Din informațiile noastre, finanțatorul ar fi cerut ca Robert Popa să fie scos din poartă după câteva partide slabe şi să fie folosit Ionuț Gurău. portarul în vârstă de 24 de ani al oltenilor. Nicolae Dică s-a încăpățânat, motivând că nu are o altă variantă U21 la fel de bună în tot lotul, iar Robert Popa a gafat uluitor cu Petrolul Ploiești, la golul de 4-1. A fost picătura care a umplut paharul pentru Adrian Mititelu.

Pasiunea pentru fotbal este o moștenire de familie, astfel că drumul către jurnalismul sportiv a venit natural. A intrat în presă în anul 2016, la IlfovSport. A început să scrie despre ligile inferioare și ușor-ușor a promovat la Revista IlfovSport, denumită ulterior 100% Sport. A lucrat … citește mai mult

Fotbalul este viața lui. Actualul Redactor-șef al ProSport s-a îndrăgostit de Sportul Rege pe vremea Generației de Aur și a jucat, el însuși, la nivel de juniori, pentru formațiile de Liga 1 Rocar și FC Național mai bine de 11 ani.

A absolvit Colegiul Național Tudor Vianu, dar pasiunea … citește mai mult

Citeste continuarea pe www.prosport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema